Jobs zoeken
(functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Tips & Trucs

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de job te vinden die jij zoekt.

Maak werk van je carrière

Wil je je carrière een boost geven? Lees onze tips

Interessante Artikels

7 jobs die zullen boomen in 2017

CPIMAGE:36863|jobs-article

Of je nu van plan bent een nieuwe job te zoeken in 2017 of jezelf wilt blijven ontwikkelen, zolang je mee bent met de evoluties op de arbeidsmarkt blijf je altijd een stapje voor. Wij gingen na welke jobs volgend jaar sterk aan belang zullen winnen. Dit is de top 7.

Lees het artikel

Vind je droomjob dankzij de Job App

CPIMAGE:36699|mobile-article

Solliciteren is een tijdrovende job. Alle hulpjes die je zoektocht naar een job vergemakkelijken zijn meer dan welkom. Een handige app om jobs te vinden bijvoorbeeld, waarmee je snel en efficiënt kan solliciteren.

Lees het artikel

5 finance jobs met toekomst

CPIMAGE:36634|finance

De recente ontslaggolven in de financiële sector beloven weinig goeds voor de werkgelegenheid. Toch zijn er nog jobs die wel een zekere toekomst bieden in finance. Een overzicht.

Lees het artikel

Wat is het beste moment om te solliciteren?

CPIMAGE:36618|Moment_article

Of je CV de aandacht trekt van rekruteerder hangt van heel veel factoren af. Maar bestaat er ook zoiets als het juiste moment om je CV te versturen? Wij zochten het voor je uit.

Lees het artikel

Hoe vind je als 50-plusser een job?

CPIMAGE:36584|50-article

Als 50-plusser krijg je op onze arbeidsmarkt te maken met allerlei vooroordelen. Dat kan best frustrerend zijn, zeker als je op zoek moet naar een nieuwe job. We geven je praktische tips om die zoektocht naar je hand te zetten.

Lees het artikel

Vind je job via mobile: 5 tips

CPIMAGE:36549|mobile-article

Ook voor het zoeken van een job is mobile onmisbaar geworden. Om ook mobiel het beste te halen uit je zoektocht, geven we je 5 tips mee voor je mobiele carrièreboost.

Lees het artikel

Versterk je CV met een persoonlijke samenvatting

CPIMAGE:36522|CV-article

Een persoonlijke samenvatting is een kort stukje tekst waarin je jezelf beschrijft. Als je het goed aanpakt, vergroot zo’n korte profielschets zelfs je kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

Lees het artikel

9 must do’s op je eerste werkdag

CPIMAGE:36480|Workday-article

Die eerste werkdag bij een nieuwe werkgever, dat is altijd een spannend moment. Alles is nieuw, je kent nog niemand en je wil zo graag een goede indruk maken. Deze 9 must do’s bezorgen je een vliegende start.

Lees het artikel

Loading...