Jobs zoeken
(functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Tips & Trucs

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de job te vinden die jij zoekt.

Maak werk van je carrière

Wil je je carrière een boost geven? Lees onze tips

Interessante Artikels

Hoe bereid je je voor op een persoonlijkheidstest?

CPIMAGE:36353|Assessment-article

Of jij de juiste persoon bent op de juiste plaats, dat is wat rekruteerders proberen te achterhalen met een persoonlijkheidstest. Wat mag je van zo’n sollicitatietest verwachten en hoe bereid je je erop voor? Een woordje uitleg…

Lees het artikel

10 jobs die werkzekerheid garanderen

CPIMAGE:36314|Future-article

We studeren nu voor jobs die weldra niet meer bestaan, lazen we onlangs in de krant. Maar welke beroepen garanderen wel nog werkzekerheid in de toekomst? We zetten de 10 belangrijkste voor je op een rij.

Lees het artikel

Black-out tijdens een sollicitatiegesprek, wat nu?

CPIMAGE:36328|Blackout-article

Tijdens een sollicitatiegesprek overvalt de interviewer je met een onverwachte of ongewone vraag. Of vanwege de stress raak je simpelweg niet meer uit je woorden. Met deze tips red je jezelf uit die benarde situatie.

Lees het artikel

Jobscan: hr-consultant

CPIMAGE:36300|Diploma_article

Hou jij ervan te werken met mensen? Denk je graag mee over de arbeidscultuur en de organisatie van een bedrijf? Ben je op zoek naar variatie, voldoening èn plezier in je werk? Dan is een job als hr-consultant iets voor jou. We vertellen je wat zo’n job inhoudt en welk loon daarbij hoort.

Lees het artikel

Checklist: ben jij een line manager in balans?

CPIMAGE:36309|SMR-article

Delegeren maar ook meedenken, begeleiden maar ook vrijheid geven... Een line manager staat elke dag voor een moeilijke evenwichtsoefening. Hoe weet je of je de juiste balans gevonden hebt? Vink je deze 7 zaken af, dan ben je alvast heel goed bezig.

Lees het artikel

4 dingen die je kan leren van een afwijzing

CPIMAGE:36260|Fired-article

Je hebt je beste beentje voorgezet tijdens het sollicitatiegesprek, maar de job is niet voor jou. Afgewezen worden is allesbehalve fijn, maar uit elke ervaring – hoe groot de teleurstelling ook is – kan je iets leren. Zo haal je er alles uit.

Lees het artikel

6 tips om op te vallen met je CV

CPIMAGE:36224|Creative-article

Je wil tonen dat je out of the box denkt en ervoor zorgen dat jouw CV opvalt tussen de vele andere? Of je solliciteert voor een creatieve functie als designer, copywriter, marketingmanager of art director? Dit zijn onze zes tips voor een creatief CV.

Lees het artikel

Welk loon vraag je als starter?

CPIMAGE:36202|Salary-article

Geld is niet alles, al wil je ook als starter natuurlijk onderhandelen over een eerlijk loon. Maar hoeveel kan je vragen als groentje op de arbeidsmarkt? Veel hangt af van je diploma en de job waarin je terechtkomt. Deze cijfers geven je een houvast.

Lees het artikel

Loading...