Jobs zoeken
(Functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Tips & Trucs

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de job te vinden die jij zoekt.

Interessante Artikels

Een tegenvoorstel van je werkgever: aanvaarden of niet?

Je vindt een nieuwe job en dient je ontslag in bij je huidige werkgever. Maar in plaats van je ontslag te aanvaarden, reageert die met een tegenbod. Is het verstandig om in te gaan op dat tegenvoorstel, of blijf je beter bij je besluit om van job te veranderen?

Lees het artikel

6 dingen die je nog niet wist over de arbeidsmarkt

CPIMAGE:32173|jongeren arbeidsmarkt werken

Zet je binnenkort je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Dan vinden we het de hoogste tijd om je een en ander te vertellen over het leven zoals het echt is als je begint te werken.

Lees het artikel

Hoe voorkom je sollicitatiemoeheid?

CPIMAGE:32152|sollicitatiemoeheid

Zelfs de grootste doorzetter krijgt weleens last van sollicitatiemoeheid. Heb je soms zin om op te geven omdat je zoektocht geen vruchten afwerpt? We geven je enkele tips om sollicitatiemoeheid te voorkomen.

Lees het artikel

Scoren met je CV? Zet dit er niet in

CPIMAGE:32131|niet in CV

Je hebt je droomvacature gevonden en wilt meteen tot actie overgaan met een perfecte sollicitatiebrief en uitstekend CV. En natuurlijk wil je graag opvallen in de massa CV’s die de rekruteerder in handen krijgt. Maar hier wordt het gevaarlijk: let op voor deze 9 doodzonden en vermijd dat jouw sollicitatie meteen in de papiermand verdwijnt.

Lees het artikel

“Voor ons zijn competenties belangrijker dan diploma’s”

CPIMAGE:32118|IKEA

IKEA heeft 6 vestigingen in België, een Customer Support Centre en een hoofdkantoor en is voortdurend op zoek naar personeel. Wij vroegen de nationale rekruteringsmanager bij IKEA hoe het bedrijf mensen rekruteert, waar ze belang aan hechten en wat mensen die bij hen starten mogen verwachten.

Lees het artikel

Zo helpt je persoonlijkheid je carrière vooruit

CPIMAGE:32110|zelfvertrouwen

Als we de onderzoeken mogen geloven, is zelfvertrouwen de karaktertrek bij uitstek die je carrière vooruithelpt. Zo zouden mensen die in staat zijn om zichzelf binnen enkele jaren in een bepaalde job te zien meer kans hebben om hun doel te bereiken.

Lees het artikel

Wat moet je als starter hebben om een job te vinden?

CPIMAGE:32097|starter

Je hebt je diploma op zak, deed eventueel al een eerste ervaring op, en vulde je CV aan met extra cursussen en vaardigheden. Maar waarmee maak je nu eigenlijk het verschil op de arbeidsmarkt?

Lees het artikel

Morgen een sollicitatiegesprek? Dit mag je niet vergeten!

CPIMAGE:32079|morgen sollicitatiegesprek

Zowat een week geleden kreeg je het telefoontje: je mag op gesprek. De voorbije dagen bereidde je dat zo goed mogelijk voor, en morgen is het zover. Wil je helemaal zeker zijn dat je niets over het hoofd hebt gezien? Met deze checklist voor je sollicitatiegesprek laat je niets aan het toeval over.

Lees het artikel

Onze Channels

Loading...