Jobs zoeken
(Functie, bedrijf, referentienr.)
(gemeente of postcode)

Tips & Trucs

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de job te vinden die jij zoekt.

Maak werk van je carrière

Wil je je carrière een boost geven? Lees onze tips

Interessante Artikels

Veranderingen in het bedrijf... Hoe reageer je?

CPIMAGE:31153|veranderingen bedrijf

Het bedrijf waar je werkt gaat herstructureren, je krijgt een nieuwe manager die het kaf van het koren moet scheiden, en jij hebt geen idee wat je te wachten staat. Werken in onzekerheid, niemand vindt het leuk. En toch is het niet verstandig om dan maar bij de pakken te blijven zitten.

Lees het artikel

Wat is het juiste moment om op zoek te gaan naar een andere job?

CPIMAGE:31151|moment job zoeken

Iedereen heeft wel eens ups en downs, ook op het werk. Soms ben je in topvorm, gemotiveerd en vol energie en krijg je erkenning, een promotie of een salarisverhoging. En op andere momenten loopt het allemaal niet zo goed. De job is niet leuk, er is geen uitdaging en je moet jezelf als het ware naar je werk slepen.

Lees het artikel

Hoe leer je je baas beter te begrijpen?

CPIMAGE:31112|baas begrijpen

Je manager stelde je een vraag, maar is niet helemaal tevreden met jouw antwoord. Of hij gaf je een nogal vage opdracht, en jij vraagt je af wat hij precies van je verwacht. Iedereen vindt het wel eens moeilijk om zijn baas goed te begrijpen. Zo kom je te weten wat hij of zij van je verwacht.

Lees het artikel

Hoe beantwoord je de telefoon als een bedrijf je belt?

CPIMAGE:31110|telefoon bedrijf

Ben je ooit gebeld over een job waarvan je je niet kon herinneren dat je ervoor gesolliciteerd had? Of wil je weten wat je moet doen als een rekruteerder je belt terwijl je op je werk bent? StepStone geeft je enkele tips.

Lees het artikel

Hoe ga je om met een jaloerse collega?

CPIMAGE:31015|jaloerse collega

Als je promotie maakt of een goede band hebt met de baas, kunnen je collega’s jaloers worden op jou. Dat is niet zo’n groot probleem als het alleen maar zorgt voor een occasionele jaloerse blik. Zo ga je om met jaloezie.

Lees het artikel

Veranderen van job. Doen? Of toch maar even niet?

CPIMAGE:31012|veranderen van job

Denk je eraan om van job te veranderen? Verplicht jezelf dan om in je zoektocht naar nieuw werk ook even wat breder te kijken dan de functieomschrijving. Want zo’n verandering is toch altijd wat ingrijpender dan je verwacht.

Lees het artikel

Lost in translation: afkortingen op de werkvloer

CPIMAGE:31002|afkortingen

Werkdag één, mail één: of je die presentatie even kan nalezen en ASAP terugbezorgen aan je manager. Of minstens EOB. Huh? En je was al zo zenuwachtig! Om je die gêne te besparen, vind je hieronder de StepStone acroniemengids voor het bedrijfsleven.

Lees het artikel

Collega’s op Facebook, een goed idee?

CPIMAGE:30962|collega's Facebook

Over het algemeen hou je werk en privé graag gescheiden. Maar wat doe je met de vriendschapsverzoeken van collega’s op Facebook? Zo ga je ermee om.

Lees het artikel

Onze Channels

Bookmark & Share