#dreamjob

7.100 vacatures in België

Vind jobs, waar je ook bent

Onze mobiele app is beschikbaar op iOS en Android

Download onze mobiele app

StepStone is ongetwijfeld de toonaangevende jobsite in België.

Of je nu op zoek bent naar een job of nieuwe carrière opportuniteiten in de gaten houdt, StepStone is ‘the place to be’ op het web. Top-bedrijven die rekruteren, plaatsten hun vacatures of zoeken actief naar profielen op StepStone omdat we garant staan voor sterke resultaten; dit door het hoogste aantal kandidaten per job op de markt aan te leveren. Bovendien ondersteunt StepStone werknemers in hun zoektocht naar een job of naar carrière ontwikkeling, aan de hand van sollicitatietips en advies.

Rekruteer de ideale kandidaat via de StepStone-diensten
StepStone bereikt voortdurend miljoenen gebruikers in België. Dit hoge volume is uiteraard een groot voordeel voor de werkgevers. Hoe meer gebruikers hun vacature zien, des te meer sollicitaties zij zullen ontvangen. Het StepStone-platform is tevens een ‘game-changer’ inzake mobile en tablet optimalisering. Zodoende komen er kandidaten van overal via het web, en maken we het hen mogelijk om jobs te raadplegen en rechtstreeks te solliciteren dmv spitstechnologie.

StepStone verbindt zich er ook toe om aan de hoogste standaarden inzake klantendienst te voldoen. We helpen onze klanten doorheen het volledig rekruteringsproces, van de beste rekruteringsoplossing op maat, tot de monitoring van de performantie.

Vind jobs online met StepStone
De StepStone-diensten zijn gratis voor kandidaten. Naast de duizende jobaanbiedingen, zijn er ook praktische tips voor sollicitaties, jobinterviews en ander carrière-advies. Om tijd te winnen is het zelfs mogelijk om je CV te uploaden zodat honderden recruiters jou kunnen vinden en contacteren voor interessante opportuniteiten. Wanneer je jouw CV hebt geüpload, kan je eenvoudigweg rechtstreeks solliciteren voor interessante jobs vanaf jouw desktop, tablet of smartphone.

StepStone werd in 1996 opgericht in Noorwegen als een pionier in de online job business. Een meerderheidsbelang is in handen van Axel Springer SE, één van de meest succesvolle uitgevers in Europa. Ruim 1200 werknemers werken momenteel voor StepStone. Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk zijn slechts een aantal landen waar StepStone zich heeft gevestigd. In 2002 hebben StepStone en TotalJobs “THE NETWORK” opgericht; een globale oplossing die werkgevers toegang geeft tot oplossingen van partner-jobsites in meer dan 130 landen.

Vandaag is StepStone één van de meeste gerenomeerde sites voor managers en gekwalificeerde werknemers.

Jobaanbiedingen voor elke sector
Zodra je de StepStone-site bezoekt, vind je de hoofdcategorieën meteen op de startpagina. Deze categorieën omvatten ondermeer Engineering, IT & Telecom, Sales, Marketing, Finance, en Logistiek. Kortom, of je nu een SAP specialist in Brussel bent, een Sales Manager in Gent of een boekhouder in Charleroi of Luik, StepStone kan je helpen in je zoektocht naar een job, of om een nieuwe wending aan je carrière te geven.

Wanneer je het zoeken naar een job zelf even niet meer ziet zitten, laat dan de Job Agent die taak overnemen. Je kiest de sectoren die je interesseren en de StepStone Job Agent stuurt je een e-mail zodra er iets interessants voor je verschijnt. Of je nu een voltijdse, deeltijdse job of stageplaats zoekt, je vindt de juiste job via StepStone.

Uiteraard blijven je persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Bescherming van privégegevens is uitermate belangrijk voor StepStone.