Nieuw managementteam bij StepStone BELUX&France – Piet Derriks neemt nieuwe rol op bij Immoweb


16.04.2021

Brussel, april 2021. Jobsite en e-recruitingbedrijf StepStone heeft een nieuwe managementstructuur aangekondigd voor België, Luxemburg en Frankrijk. Olivier Stroobant neemt vanaf 1 mei 2021 de rol van Managing Director voor StepStone BELUX&France op zich.

Olivier Stroobant vervoegde StepStone in 2020 als Sales Director voor StepStone België en is een sleutelfactor geweest voor het succes van het team en bedrijf. Vóór StepStone werkte Stroobant in verschillende sales of sales gerelateerde functies bij bpost waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van de sales performance en verschillende grootschalige transformatieprojecten.

Na zijn carrière te zijn gestart in het bankwezen en de energiesector, was hij ook actief bij The Boston Consulting Group als consultant in Strategie en Management voor verschillende internationale klanten in verscheidene industrieën, gaande van post-fusie integratieprojecten tot productportfolio- en markttoegangsstrategieën. 

Arthur Meulman, die in de afgelopen 20 jaar verschillende managementfuncties bij StepStone heeft bekleed en recent verantwoordelijk was voor het Luxemburgse jobs.lu, treedt ook toe tot het nieuwe managementteam.

Meulman zal de nieuwgevormde functie van Deputy Managing Director voor de drie landen opnemen, terwijl hij ook zijn verantwoordelijkheden voor jobs.lu behoudt.

Het nieuwe managementduo volgt Piet Derriks op, die na 21 jaar bij StepStone aan de slag gaat als Managing Director bij Axel Springer-bedrijf Immoweb in België. Hij startte zijn StepStone-carrière in 1999. Na het bekleden van seniorfuncties in de salesorganisatie was hij een belangrijke facilitator in het oprichtingsproces van de internationale rekruteringsorganisatie THE NETWORK, die vandaag jobplatforms uit meer dan 130 landen omvat. Voor zijn verantwoordelijkheid voor StepStone Belux&France, stond hij jarenlang aan het hoofd van de hospitality business van StepStone.

“We zijn Piet Derriks zeer dankbaar voor zijn uitstekende werk gedurende zo’n lange tijd en wensen hem het allerbeste bij zijn volgende carrièrestap”, zegt Simone Reif, Managing Director voor StepStone Continental Europe. “Olivier Stroobant en Arthur Meulman brengen precies de juiste combinatie van leiderschapskwaliteiten, ervaring en honger naar succes om het succesverhaal van StepStone in België, Luxemburg en Frankrijk nog verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om zeer nauw met hen samen te werken.”

 

Over StepStone

Jobwebsite StepStone is de Belgische marktleider voor het invullen van vacatures. Elke dag werkgevers in contact brengen met hun droomkandidaten en duizenden werknemers hun droomjob bezorgen, dat is het geheim achter het succes van StepStone. StepStone is momenteel actief in 23 landen en is een van de medeoprichters van ‘The Network’, een wereldwijde alliantie van meer dan 50 marktleiders op het vlak van recruitmentwebsites.

Resultaten zijn erg belangrijk, maar StepStone is in de eerste plaats een bedrijf waar mensen centraal staan. Wereldwijd zetten meer dan 3000 medewerkers zich elke dag opnieuw in voor alle klanten. Dat is waarom StepStone dé place to be is voor talent en werkgevers. Meer informatie vindt u op de officiële website: www.stepstone.be.

Vragen? Contacteer:
Killian Cramers
+32 2 209 97 44 of +32 472 55 00 97
killian.cramers@stepstone.be