StepStone biedt gratis jobadvertenties aan in de gezondheidssector om coronavirus te bestrijden


17.03.2020

Als jobsite wil StepStone een bijdrage leveren aan de strijd tegen de huidige pandemie door ziekenhuizen en dokterspraktijken actief te ondersteunen bij het zo snel mogelijk vinden van medisch geschoold personeel zoals artsen en verpleegkundigen.

Daarom zal StepStone alle jobs die nodig zijn binnen de gezondheidssector om het virus te bestrijden de komende vier weken met onmiddellijke ingang gratis op www.stepstone.be publiceren. Daarnaast zal StepStone op eigen kosten via alle onlinekanalen massaal reclame maken voor de jobs.

Gebrek aan personeel en een dreigend zorgtekort stellen de hele zorgsector momenteel voor een ongekende uitdaging. Vooral ziekenhuizen en medische praktijken hebben in deze bijzondere situatie een tekort aan personeel.

Er is een tekort aan geschoold personeel voor de ziekenzorg, vooral op het gebied van de intensieve zorg. Medische functionarissen waarschuwen nu al voor dreigende tekorten. “Ziekenhuizen en verplegend personeel hebben nu dringend behoefte aan ondersteuning”, zegt StepStone CEO Dr. Sebastian Dettmers. “Tegelijkertijd vragen medisch geschoold personeel en studenten zich af waar ze het beste kunnen helpen in hun regio. We willen er alles aan doen om deze groepen zo snel mogelijk bij elkaar te brengen”.

CONCRETE INFORMATIE

Informatie over gratis jobaanbiedingen voor ziekenhuizen, dokterspraktijken en andere organisaties in de gezondheidssector kan worden verkregen door te mailen naar hello@stepstone.be of te bellen naar +32 (0)2 209 98 98.

 

Vragen? Contacteer:
Killian Cramers
+32 2 209 97 44 of +32 472 55 00 97
killian.cramers@stepstone.be