Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

BMB, een van de leiders in bouwmaterialen op de Belgische markt, maakt internationaal deel uit van CRH, een beursgenoteerde multinational met 89.000 werknemers in 31 landen. Gegroeid uit vijf regionale familiebedrijven telt BMB nu negen vestigingen in ons land. Onze vakkennis en jarenlange ervaring maken ons tot een gerenommeerde speler op de bouwmarkt, die voortdurend de vinger aan de pols houdt van wat er internationaal leeft op het gebied van materialen en technieken.

Bedrijfscultuur

Onze 200 medewerkers, zowel arbeiders als bedienden, kennen niet alleen de lokale bouwmarkt door en door, maar hebben ook een passie voor bouwmaterialen. Omdat we geloven dat iedereen beter wordt van een constructieve samenwerking, werken we bij BMB steeds open en transparant samen en delen onze kennis met elkaar. Eigen inbreng, autonomie en het nemen van initiatief zit in ons DNA, terwijl interne en externe opleidingen ervoor zorgen dat onze werknemers bijblijven met de laatste trends.

Jaarlijks organiseren we een teambuildingactiviteit met de medewerkers van alle vestigingen, zoals bijvoorbeeld een feestje bij de opening van een nieuwe toonzaal of een nieuwjaarsreceptie.

In het kort

Adres:
Theet 45A, 9220 Hamme, BE
Sector:
Bouw, constructie