Systeemontwikkelaar lonen in België

Als Systeemontwikkelaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Systeemontwikkelaar ligt tussen 40.500 € en 57.700 €. Voor een job als Systeemontwikkelaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Merelbeke, Evere. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Systeemontwikkelaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.100
40.500
Gemiddelde
57.700

Vacatures in Systeemontwikkelaar

EHV System Developer

Elia nv/sa
 • Bruxelles
Als Extra High Voltage System Developer ontwikkel je de architectuur van het Extra High voltage Net, zodat het toekomstige net met de enorme uitdagingen die zich de komende decennia stellen - ...

Devops Linux Engineer

Axians Belgium
 • Merelbeke
Axians Belgium * Merelbeke * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Geef ICT jouw 'touch'! In onze sterk verbonden wereld biedt Axians als 'linking pin' smart solutions & services voor ICT en telecom.

Devops Linux Engineer

Axians Belgium
 • Evere
Axians Belgium * Evere * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Geef ICT jouw 'touch'! In onze sterk verbonden wereld biedt Axians als 'linking pin' smart solutions & services voor ICT en telecom.

Linux System Engineer

Smals
 • Brussel
Smals Linux System Engineer * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als systeemingenieur bestudeer je de behoeften van de serverinfrastructuur en stel je architectuuroplossingen voor.

Junior System Engineer

Axians Belgium
 • Evere, Merelbeke
Op zoek een eerste job als junior System Engineer met de mogelijkheid om continu bij te leren? Axians Belgium * Evere, Merelbeke * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Geef ICT jouw 'touch'!

Linux System Operator

Smals
 • Brussel
Smals Linux System Operator Als Linux System Operator ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het beheer en de instandhouding van de Linux-omgevingen. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Junior System Engineer

Immoweb S.A.
 • Bruxelles
Je werkt als Junior System engineer in het IT Infrastructure-team. Immoweb S.A. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

PostgreSQL - Linux administrator

Smals
 • Brussel
Als PostgreSQL/Linux administrator ben je verantwoordelijk voor de PostgreSQL-databanken en Linux-systemen alsook de veiligheid van de diensten en servers en de optimalisering van de processen en procedures.

System Engineer

Axians Belgium
 • Evere
Op zoek een nieuwe uitdaging als System Engineer met de mogelijkheid om continu bij te leren? Axians Belgium * Evere * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Geef ICT jouw 'touch'!

Microsoft System Engineer

Axians Belgium
 • Evere
Als Microsoft Engineer werk je bij Axians in een uitdagende omgeving die je de mogelijkheid biedt om continu te groeien en up-to-date te blijven met de laatste nieuwe technologieën.
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.