Security Expert lonen in Sint-Niklaas

Als Security Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Expert ligt tussen 36.600 € en 52.600 €. Voor een job als Security Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Wilrijk. Op StepStone.be kan je momenteel 42 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.800
36.600
Gemiddelde
52.600

Vacatures in Security Expert in Sint-Niklaas

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend project waar jij je talent in kwijt kan.

Security Technician SME

Stanley Security Belgium
 • Mechelen - Brussels
Stanley Security Belgium

Deskundige Security ICT - Mechelen

De Lijn
 • Mechelen
In deze rol ben jij een onmisbare expert die onze Security Officer ondersteunt bij het opmaken én bewaken van het ICT-beveiligingsbeleid. Lig jij helemaal op één lijn met onze security protocols?

IT Security Analist

Argenta
 • Antwerpen
De afdeling Information Security & Risk Management staat binnen Argenta in voor de cyber security monitoring & response, het IT-risicobeheer en –securitybeleid.

Expert Analist-Programmeur Integratie

Argenta
 • Antwerpen
Als Expert Analist-Programmeur Integratie maak je deel uit van dit team. Als Expert Analist-Programmeur ben je stressbestendig, heb je een hands-on mentaliteit en kun je goed plannen en organiseren.

Tijdelijke Customer Service / Service Desk Admin

Stanley Security Belgium
 • Mechelen
Stanley Security Belgium - STANLEY Security, onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers, scholen, ...

Lead Software Developer

Farmdesk
 • Antwerp
Be responsible for (cloud) system management, maintenance and security * Good communication skills: you're a technology expert; but you make sure everyone understands you.

Functioneel Analist

Agilitas Group HR
 • Mechelen
Je diverse integratiemogelijkheden om zo de meest kost-efficiënte optie voren te schuiven in functie van TOC Total Cost of Ownerschip, security en data privacy.

Integration Analist - Technical Designer

Experis
 • Antwerp
Je werkt in data, security en infrastructuur. (interesse en kennis in IT security is dan ook zeker een pluspunt.) Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.

Integration Analyst - Technical Designer

AXA Belgium
 • Berchem
Je werkt in data, security en infrastructuur. (Een interesse of diepere kennis in security is dan ook zeker een pluspunt.) Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.
 • 1-10 Van 42
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.