Hoofdmagazijnier lonen in België

Als Hoofdmagazijnier mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofdmagazijnier ligt tussen 34.000 € en 49.900 €. Voor een job als Hoofdmagazijnier zijn er heel wat jobaanbiedingen in Mechelen, Waregem, Turnhout. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofdmagazijnier in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.600
34.000
Gemiddelde
49.900

Vacatures in Hoofdmagazijnier

Hoofd-magazijnier

Confiserie Bogaert - De Smet NV
 • Zottegem
Om de verdere groei te realiseren zijn wij op zoek een persoon in onze binnendienst: Hoofd-magazijnier (M/V/X).

Warehouse Supervisor

Synergie Belgium nv
 • Waregem
Voor een internationaal productiebedrijf uit de regio Waregem zijn wij dringend op zoek naar een hoofdmagazijnier voor de afdeling wisselstukken.

Supervisor Warehouse

Soudal
 • Turnhout
Je bent verantwoordelijk voor de sturing en opvolging van de dagdagelijkse operaties van een groep van magazijniers en orderpickers.

HOOFDMAGAZIJNIER - VROEGE EN LATE SHIFT

Intelect Gent
 • Eke, Nazareth
Intelect Gent * Eke, Nazareth * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Onze klant, een groeiende onderneming in regio Eke-Nazareth, is momenteel op zoek naar een Teamleader in het magazijn.

Warehouse Supervisor

Covance
 • Mechelen
Are you an experienced Warehouse Supervisor looking for your next challenge? At Covance in we are looking to recruit a Warehouse Supervisor to join our brand new expanding production site in Mechelen.

Logistiek Supervisor

LGA Engineering
 • Oudenaarde
Ter versterking van het team zoeken we voor de hoofdzetel in Oudenaarde een Logistiek profiel. LGA Engineering * Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Magazijnmedewerker

MEA
 • Gent
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - MEA is een groeiende dynamische onderneming met familiaal karakter.

Logistics Manager

Dixon Supply Chain
 • Gent, Brugge
Als logistiek manager ben je A-Z verantwoordelijk voor het coördineren van de logistieke activiteiten. Dixon Supply Chain * Gent, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

SUPPLY CHAIN MANAGER | Internationaal productiebedrijf

Fuse Engineering
 • Nevele
Om hun continue groei te ondersteunen zijn zij voor hun vestiging in regio Nevele op zoek naar een Supply Chain Manager met passie voor hun product die graag in een internationale onderneming met ...

Linefeeder - Magazijnier

CNH Industrial Belgium NV
 • Antwerpen
CNH Industrial Belgium NV * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - CNH Industrial, beursgenoteerd op de NYSE, is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld, met merkenfamilies als Case, ...
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.