Helpdesk medewerker ict lonen in Brussel

Als Helpdesk medewerker ict mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Helpdesk medewerker ict ligt tussen 26.900 € en 41.400 €. Voor een job als Helpdesk medewerker ict zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 408 vacatures terugvinden voor het beroep van Helpdesk medewerker ict in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.000
26.900
Gemiddelde
41.400

Vacatures in Helpdesk medewerker ict in Brussel

Digital Employee experience officer

AG Insurance
 • Brussel
Voor technische problemen kunnen onze medewerkers terecht bij de helpdesk van IT. Veel meer dan bedrijfsjournalisten of copywriters, dragen deze communicatiespecialisten op tal van manieren bij aan de 'employee ...

Helpdesk Medewerker

ASAP.be
 • Sint-Gillis
Daarnaast krijg je de opportuniteit om je te ontwikkelen binnen een ICT infrastructuur en een ondersteunende dienst.

PostgreSQL - Linux administrator

Smals
 • Brussel
Tot slot kom je tussen als tweede of derde lijn voor de helpdesk. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Local System Administrator

Brayton Global SPRL
 • Brussels
Brayton Global SPRL * Brussel * Freelance * Voltijds - Introductie - Brayton Global is a fast growing company based in Brussels and specialized in IT.

Mainframe – Linux System Administrator

Smals
 • Brussel
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, ...

IT Manager

Stanley/Stella SA
 • Etterbeek
Managing ticketing helpdesk system and ensuring a comprehensive database of inquiries and resolutions is kept up to date (knowledge base)

ICT User & Infrastructure Support Engineer

Confederatie Bouw - Confédération Construction
 • Brussel
Als ICT User & Infrastructure Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele ondersteuning van onze interne gebruikers en de efficiënte uitvoering van IT-taken binnen de organisatie.

Senior ICT Recruiter

Smals
 • Brussel
Smals Senior ICT Recruiter - Voor een versterking van ons HR-team zijn we op zoek een Senior ICT Recruitment Consultant.

Junior ICT Recruiter

Smals
 • Brussel
Smals Junior ICT Recruiter - Binnen een dynamisch team van professionals ben je als Junior ICT Recruiter verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten voor zowel interne als externe klanten.

Public Tender - ICT Purchaser

Smals
 • Brussel
Smals Public Tender - ICT Purchaser - Als Public Tender - ICT Purchaser assisteer je de verantwoordelijke voor Tenders & Contracts bij alle aspecten die te maken hebben met de gunning van overheidsopdrachten, ...
 • 1-10 Van 408
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.