Database Operator lonen in België

Als Database Operator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Database Operator ligt tussen 36.600 € en 53.300 €. Voor een job als Database Operator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 353 vacatures terugvinden voor het beroep van Database Operator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.200
36.600
Gemiddelde
53.300

Vacatures in Database Operator

Order Picker (Shifts/Ploegen)

Covance
 • Mechelen
Het raadplegen van de supply chain database (Exacta) Het uitvoeren van dagelijkse kwaliteitscontroles

Inside Sales

Isabel NV
 • Brussels
Create and maintain a list/database of prospect clients.

Internal Sales Medewerker

Sales Talents
 • Antwerpen Haven
Beheer database (opkuisen systeem Navision).

Fleet Deployment and Bunker Operator UK (Shipping Division)

CLdN
 • Luxembourg City
Due to expansion, CLdN ro-ro SA is looking to strengthen its team of Shipping operations and is looking for a Fleet Deployment and Bunker Operator (m/f/x) at their headquarters in Luxembourg (Grand Duchy of Luxembourg).

Datacom Field Operator

Elia nv/sa
 • Brussels
Elia nv/sa * Brussels * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV.

Operator HT - RT 2-ploegen

ASAP.be
 • Antwerpen
ASAP.be * Antwerpen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden , ben je verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces van onze klanten.

Procestechnicus-operator (storingstechnieker elektriciteit)

De Watergroep
 • Heverlee, Kooigem
De Watergroep * Heverlee, Kooigem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - De Watergroep zoekt storingstechniekers! Ben jij een teamplayer, een plantrekker, een manusje-van-alles?

OPERATOR VOEDING 2 PLOEGEN

Manpower
 • Lokeren
Voor een familiaal voedingsbedrijf in Lokeren, zijn wij op zoek naar operatoren om te werken in 2 en 3 ploegen. Als operator sta je in voor het correct instellen en besturen van een productielijn afhankelijk van de noden.

Database Administrator

Smals
 • Brussel
Smals Database Administrator - Je passie voor data zorgt ervoor dat je zowel relationele (Oracle) als niet-relationele (Graph based, Elasticsearch of time series databases bijvoorbeeld) datamodellen ...

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert - Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.
 • 1-10 Van 353
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.