Content manager lonen in België

Als Content manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Content manager ligt tussen 35.400 € en 44.300 €. Voor een job als Content manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 92 vacatures terugvinden voor het beroep van Content manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.900
35.400
Gemiddelde
44.300

Vacatures in Content manager

Service Delivery Manager (x 3)

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Service Manager beheer je de correctieve en evolutieve maintenance van de IT-oplossingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Product Content Officer

Profile Group
 • Zellik
Voor hun hoofdkantoor te Zellik zijn ze op zoek een Product Content Officer. * Je hebt dagelijks interactie met het e-commerce team en category managers.

Social Media Manager (M/V/X)

Parking.brussels
 • Bruxelles
Precies daarom is parking.brussels, als jong agentschap in volle groei, op zoek naar een Social Media Manager voor de afdeling Klantenbeheer en Communicatie.

Digital Marketing: Social Media & Community manager HQ

SAM
 • Waregem
Als internationale community manager binnen dit sterk merk met zowel B2B als B2C klanten richt jij je voornamelijk op het B2C community gebeuren, jij bent de social media manager achter ...

Buyer Fashion - Aankoper - Product Manager

Veritas
 • Kontich
Als Product Manager ben je van begin tot eind betrokken bij en verantwoordelijk voor de samenstelling, aankoop en verkoop van een specifiek deel van de collectie.

Productmanager groepsvakanties/fietsvakanties

Intersoc
 • Brussel
Ter versterking van het nieuwe team 'Touroperating' zijn we op zoek twee enthousiaste productmanagers die mee vorm geven aan de Intersoc-groepsvakanties en -fietsvakanties (zowel sportief als recreatief).

Marketing Manager

SAM
 • Gent
Ook krijg je de kans om je skills als project manager te ontwikkelen, denk hierbij aan campagne en content creatie. Als Marketing manager krijg je de kans om het hele marketing & communicatie team te leiden.

Marketing Manager

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Op zoek een uitdaging in Brand Management & Content Marketing met impact? Voor een vooruitstrevend internationaal bedrijf in de bouwsector gaan we op zoek naar een Marketing Manager die vernieuwing en ...

Junior Project Manager

Smart Media Agency
 • Antwerpen
Smart Media Agency zoekt projectmanager, gedreven in sales en met een hart voor content Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van contentmarketingcampagnes, zowel in print als online.

Senior Internal Communication & Change Manager

Fluxys
 • Brussels
Outstanding writing skills, ability to write accurate and compelling content;
 • 1-10 Van 92
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.