Bouwkundig tekenaar lonen in België

Als Bouwkundig tekenaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 35.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Bouwkundig tekenaar ligt tussen 27.700 € en 42.000 €. Voor een job als Bouwkundig tekenaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 103 vacatures terugvinden voor het beroep van Bouwkundig tekenaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
35.000
27.700
Gemiddelde
42.000

Vacatures in Bouwkundig tekenaar

INDUSTRIËLE BOUWKUNDIG TEKENAAR REGIO HASSELT

Fuse Engineering
 • Hasselt
Ben jij een bouwkundig tekenaar met ervaring in Industriële bouwprojecten? Voor deze sterk groeiende Bouwonderneming binnen de industriële bouw ben ik op zoek naar een bouwkundig tekenaar die een zeer ...

INDUSTRIËLE BOUWKUNDIG TEKENAAR REGIO HASSELT

Fuse Engineering
 • Hasselt
Ben jij een bouwkundig tekenaar met ervaring in Industriële bouwprojecten? Voor deze sterk groeiende Bouwonderneming binnen de industriële bouw ben ik op zoek naar een bouwkundig tekenaar die een zeer ...

Bouwkundig Tekenaar

Verpoucke
 • Puurs
Om hun marktpositie te verstevigen zoeken zij een Bouwkundig Tekenaar die vanuit het kantoor in Puurs werkt. Wil jij jouw expertise als tekenaar inzetten en meewerken aan state of the art projecten?

BOUWKUNDIG TEKENAAR TEKENBUREAU GENT

Fuse Engineering
 • Gent
Ben je iemand die ervaring heeft als bouwkundig tekenaar? Voor onze klant, gevestigd in de regio van Merelbeke, zoeken we een bouwkundig tekenaar op freelance basis.

STUDIEDIENST RIOLERINGEN

Alkern vor Beton NV
 • Roeselare
Een bouwkundige achtergrond: master industrieel ingenieur, bachelor bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door een gedegen praktijkervaring.

(Junior) Tekenaar

Synergie Belgium nv
 • Waregem, Kortrijk, Wortegem-Petegem
Op zoek een (eerste) ervaring als tekenaar Wij hebben op vandaag namelijk verschillende mogelijkheden als (junior) tekenaar. Gaande van tekenaar elektriciteit, hout, interieur en bouw.

Technisch Tekenaar - Project Manager

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Harelbeke
We zijn op zoek een nieuwe collega als technisch tekenaar / junior project manager.

Technisch Tekenaar Genk

Xtra Interim & Select
 • Genk
Zij zijn dringend op zoek naar een technisch tekenaar om hun CAD-afdeling te versterken.

Tekenaar Autocad 2D

Konvert
 • Moeskroen, Spiere, Helkijn
Voor een klant is Konvert Office op zoek naar een Tekenaar /Project engineer (m/v/x).

Technisch Tekenaar - Groei door naar Development Engineer!

Dixon & Company
 • Regio Mechelen
Technisch Tekenaar - Groei door ! Technisch Tekenaar Ter ondersteuning van de stevige groei zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek een leergierige Technisch Tekenaar die graag wil doorgroeien .
 • 1-10 Van 103
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.