Automation engineer lonen in België

Als Automation engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Automation engineer ligt tussen 40.200 € en 57.500 €. Voor een job als Automation engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 115 vacatures terugvinden voor het beroep van Automation engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.800
40.200
Gemiddelde
57.500

Vacatures in Automation engineer

Automation Engineer E&I

NOVA Engineering
 • Hasselt
En momenteel hebben we een uitdagende functie voor jou: Automation Engineer E&I - Dat is Careers for Engineers!

Sales Engineer Elektrotechnieken

Automation
 • Brussel, Vlaanderen
Automation * Brussel, Vlaanderen - De businessunit Power van Automation biedt deze bedrijven de nodige zekerheid dankzij haar expertise in het op maat ontwikkelen van spanningsomvormers en noodstroomgroepen.

Automation Engineer

Noël Franklin bvba
 • Waregem
Hoe ziet jouw dag eruit als Automation Engineer? * Als automation engineer word je interne specialist in het programmeren van de PLC's. * Het testen van de machine op de productievloer schrikt jou als automation engineer niet af.

INTERNATIONAL AUTOMATION PROJECT MANAGER

HAYS
 • Mons
To reinforce it, we're looking or an experienced Automation Engineer. * Automation engineer Their Automation department located in Hainaut designs automated solutions/equipment's for industrial process control applications.

Project Ingenieur - R&D

LGA Engineering
 • Beerse
Keywords: Automation Engineer / Project Engineer / Proces Engineer / Optimalisation / Automatisatie Ingenieur / Master / Bachelor / Elektromechanica / ...

Automation engineer - Machinebouw - Waasland

PROGRESSIVE
 • Sint-Niklaas
Een internationale speler binnen manufacturing is op zoek naar een automation engineer .

Automation Engineer - GMP

Experis
 • Bruxelles
En tant qu'Automation Engineer, vous serez en charge de - Vous avez une expérience de minimum 3 ans en automation dans le domaine pharmaceutique.

Automation Engineer - Internationale wereldspeler

Dixon Engineering
 • Kempen
Automation Engineer - Introductie - Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn een sterke Automation Engineer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf ...

Automation Engineer

Experis
 • Kapellen
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Automation Engineer binnen een internationale context? Als Automation Engineer ben je dagelijks verantwoordelijk voor de process control systemen bij ...

Industrialisatie en Automatisatie Ingenieur

Experis
 • Kortrijk
Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een consultant industrialisatie en automatisatie ingenieur regio Kortrijk. (m/v) Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging?
 • 1-10 Van 115
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.