Assistant to the Director's Office lonen in België

Als Assistant to the Director's Office mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant to the Director's Office ligt tussen 33.500 € en 49.400 €. Voor een job als Assistant to the Director's Office zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 476 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant to the Director's Office in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.400
33.500
Gemiddelde
49.400

Vacatures in Assistant to the Director's Office

Management assistent

Synergie Belgium nv
 • Roeselare
Synergie Belgium nv * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Je komt terecht in een familiale werkomgeving. Mooi loonpakket aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques.

Attaché(e) transparence à la direction Personnel & Finances, service Députés & Personnel

Brussels Parlement - Parlement Bruxellois
 • Bruxelles
Brussels Parlement - Parlement Bruxellois * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction

Junior Management Assistant

Walters People
 • Mechelen
Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de voedselproductie en gelegen in de regio van Mechelen.

Assistant.e de Direction

Ets Cordonnier S.A.
 • Bruxelles
Ets Cordonnier S.A. Nous sommes à la recherche d'un.e assistant.e de direction

Management Assistant

Crop's
 • Ooigem
Momenteel kijken we uit een (m/v/x) Management Assistant met sterke communicatie skills. * Als Management Assistant word je de . Crop's

Assistant de Direction - Pepinster

OfficeTeam
 • Verviers
Vous disposez d'un Bachelier en Assistant de Direction ou toute expérience équivalente * Vous maitrisez les outils informatiques (Suite Office)

Management Assistant - Brussel

OfficeTeam
 • Brussel
U hebt een eerste ervaring als Management Assistant (ervaring in een advocatenkantoor is een plus); Geïnteresseerd in deze boeiende functie als Management Assistant en bent u onmiddellijk beschikbaar?

Management Assistant

Talentfinder
 • Maasmechelen
Voor hun kantoor in Maasmechelen zijn zij op zoek naar een Management Assistant . De rol van de management assistent bestaat erin de manager van het Shopping Center, onder zijn verantwoordelijkheid, bij te ...

Management Assistant

Walters People
 • Herentals
Een nieuwe opportuniteit als Management Assistant doet zich voor bij een familiebedrijf, actief binnen de evenementensector en gelegen in de regio van Olen.

Management Assistant Vakgroep Biologie

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
De management assistant is het centrale , en speelt een actieve en coördinerende rol in het wegwijs maken van nieuwe studenten in zowel de bachelor- als masteropleidingen.
 • 1-10 Van 476
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.