Assistant to the Director's Office lonen in België

Als Assistant to the Director's Office mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Assistant to the Director's Office ligt tussen 31.300 € en 46.800 €. Voor een job als Assistant to the Director's Office zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1386 vacatures terugvinden voor het beroep van Assistant to the Director's Office in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.800
31.300
Gemiddelde
46.800

Vacatures in Assistant to the Director's Office

Management Assistant

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Borgerhout
Als Management Assistant sta je in voor de dagelijkse Public, Social Profit & Claims, de directeur ICT en het Public & Social Profit Account Management team.

Directie assistent

Jori
 • Wervik
Aankondiging Directie assistent (m/v/x)

MANAGEMENT ASSISTANT

ZOUTMAN N.V. Hoofdzetel
 • Roeselare
Je bent minimaal in het bezit van een Bachelor diploma (Office Management, Business Management, Bedrijfs- of Communicatiemanagement,…) en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.

Management Assistant

Claeys & Engels
 • Antwerpen
Je bent in het bezit van een bachelor opleiding (bijvoorbeeld richting management assistant/office management) of een master diploma vertaler -tolk * agenda's beheren en deadlines opvolgen

MANAGEMENT ASSISTENT

Intelect Gent
 • Kortrijk
Je hebt minstens drie jaar werkervaring in een gelijkaardige functie (bijv. management/directie assistent, office/department assistent_);

Assistent CFO

Walters People
 • Stekene
Je bent een echte teamplayer en ambieert geen 9 to 5

Management assistent

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Deinze
Verder kan je vlot overweg met het Office pakket, beheers je naast het Nederlands ook het Frans en Engels;

Contrôleur/Assistant pour le service de Support de gestion

Cliniques universitaires Saint-Luc
 • Bruxelles
Vous avez des connaissances des outils de bureautique (suite Office) et une bonne maîtrise d'Excel;

Commerciële management assistent met HR skills

Sales Talents
 • Elsene
Momenteel zijn ze reeds een gevestigde waarde op de Belgische markt en zijn zij ter versterking van het team op het hoofkantoor te Elsene op zoek een commerciële management assistent met HR skills.

Secrétaire de direction

Hotel Des Ventes Vanderkinderen
 • Bruxelles
La société est à la recherche d'un(e) Secrétaire de direction * Bonnes connaissances des outils informatiques dont la suite Office
 • 1-10 Van 1386
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.