Adviseur beleggingen lonen in België

Als Adviseur beleggingen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur beleggingen ligt tussen 38.800 € en 55.800 €. Voor een job als Adviseur beleggingen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur beleggingen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.200
38.800
Gemiddelde
55.800

Vacatures in Adviseur beleggingen

Financial advisor / beleggingsspecialist

Itzu Select
 • Bilzen
Itzu Select * Bilzen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Bank- en verzekeringsagent Zuid-Oost Limburg CommV is een lokaal verankerd (4 kantoren) en gedreven team van bank- en verzekeringsprofessionals.

BELEGGINGSADVISEUR

HAYS
 • Kruishoutem
Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het domein beleggingen en bouw je dit verder uit.

(JUNIOR) BELEGGINGSADVISEUR

HAYS
 • Boom
Om in aanmerking te komen voor deze leuke functie heb je bij voorkeur een eerste ervaring als beleggingsadviseur of als financieel adviseur.

Investment Advisor

Securex
 • Brussel
Als Investment Advisor ben je verantwoordelijk voor de sourcing en de analyse van investeringen in immobiliën.

ADVISEUR BELEGGINGEN

HAYS
 • Wuustwezel
Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en structureren van het domein beleggingen. Nu zoeken ze een beleggingsadviseur die hun team wil versterken.

Senior Compliance Adviseur Financial Markets

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Heb je interesse in de werking van financiële markten, effectenverkeer, beleggingen en derivaten? Als adviseur zorg je er mee voor dat KBC binnen deze domeinen en entiteiten compliant is met de integraliteit ...

Advisor Priority Banking - Zuiderkempen - Commercial

BNP Paribas Fortis
 • Geel
Je hebt een sterke interesse in beleggingen, successieplanning en fiscale optimalisatie? BNP Paribas Fortis – de grootste bank van het land – zoekt gemotiveerde medewerkers voor de functie van Adviseur Privé-Cliënteel

Financieel Adviseur

AXA Bank Belgium
 • Genk
Als financieel adviseur profileer je je als de beleggingsadviseur voor de klant. Je wijdt je tijd dus voornamelijk aan advies inzake bankbeleggingen. o Kennis van de reglementering inzake beleggingen (MiFID)

Adviseur Particuliere Klanten (M/V)

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Lommel
Een uitstekende gelegenheid om vertrouwd te geraken met de bankproducten of uw kennis terzake uit te breiden (kredietverlening en beleggingen).

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Aalter
Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.