3.9
Gebaseerd op 49 reviews
Een mening geven
Bedrijfsreview
3.9
49
Reviews
Het beste aan werken voor KU Leuven
KU Leuven profileert zich door een::
Mooie kantoorlocatie
83%
Goed evenwicht tussen werk en privéleven
70%
Positieve bedrijfscultuur
69%
Huidige medewerkers van KU Leuven blijven om deze reden :
Ze houden van de locatie
62%
Ze hebben een flexibel werkschema
59%
Ze zijn er trots op om hier te werken
51%

49 overeenkomende recensies met commentaren

Alle filters verwijderen
5.0 / 5
PhD Student bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

International working environment

Sterke punten

Great working culture with flexible hours and care of the employee well-being. The international environment is certainly a plus.

Punten ter verbetering

Although the international culture of the KU Leuven is a key priority, there still many areas were this is not fully implemented and local language becomes a barrier.

1.0 / 5
Medewerker in Support bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Er is nog werk aan de winkel

Sterke punten

Matig loon, soms beetje flexibel maar meestal is het gene stoef in mijn team. De rest van de kuleuven krijgt wel allerlei voordelen ☹️

Punten ter verbetering

Betere werkuren betere work life balance betere afspraken en soms ook beter loon want de rest krijgt meer voor minder te doen

4.0 / 5
Medewerker in PR bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Balans, met lichte verbeteringen

Sterke punten

De 9-to-5 job en ‘s avonds en in het weekend dat ook los mogen laten

Punten ter verbetering

Mogelijkheid tot structureel thuiswerk: 1 dag per week uit te kiezen Een plek aan de campus om buiten te kunnen eten en een plek waar personeel rustig kan eten (niet tussen studenten)

Over de job

Social media beheren, brochures opmaken, events organiseren, persberichten schrijven, websitebeheer

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Duimpje omhoog

Sterke punten

Thuiswerkmogelijkheden, jobinhoud, flexibele werkuren, internationale uitstraling, het gevoel bij belangrijk wetenschappelijk werk te zijn betrokken

Punten ter verbetering

De soms logge structuur maakt het soms moeilijk kort op de bal te spelen, meer microgolfovens en betere koffie zou mogen 😀

5.0 / 5
Medewerker in Wetenschappen bij Ottignies-Louvain-la-Neuve, Belgiëvoormalig werknemer bij (2014)

Great research university and possibility to work on funded projects.

Sterke punten

Great place to do research work.

Punten ter verbetering

Permanent Job opportunities after the research studies.

Over de job

Research Assistant work on funded research projects and at the same time prepare for doctoral studies if desired.

4.0 / 5
Laboratory Technician bij Leuven, Belgiëvoormalig werknemer bij (2017)

Goede werkgever! Laborant in het onderzoek is geen job met zekerheid!

Sterke punten

Flexibele werkuren, zelfstandig invullen wanneer je welke taak doet,...

Punten ter verbetering

Variatie in de keuken qua eten

Over de job

Veel praktisch werk in het labo, maar ook hier en daar wat administratieve taken.

4.0 / 5
Medewerker in Onderwijs bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 4 juni 2018

Fascinerend onderzoek aan KU Leuven met voldoende uitdaging!

Sterke punten

Vertrouwen en onderzoeksmogelijkheden. Doorgroeifunctie en uitdagingen!

Punten ter verbetering

Work/life balans, voor de rest niets!

Over de job

Werken, werken en nogmaals werken. Altijd bezig met je eigen onderzoek. De weinige vrije uren gaan naar onderzoek van anderen

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 1 juni 2018

Globaal positief, vooral de vrijheid telt.

Sterke punten

Onafhankelijkheid, innovatie, vrijheid, flexibiliteit, dynamisme.

Punten ter verbetering

Promotie, HR, werkomgeving (airco), budgetten, salaris

5.0 / 5
Laboratory Technician bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 30 mei 2018

Toffe en multicurele en uitdagende jobomgeving

Sterke punten

flexibele uren, loonpakket met 40 urenweek op 38 uren contract = veel extra verlof dagen en een goed en degelijk loon, het labo waar je komt bepaald veel over werksfeer, maar je vind wel goede steun bij HR. Ook algemene waardering voor de werknemers ligt hoog. Meeste labo's hebben wel goeie professoren. Hoge diversiteit en samenwerking Ik werk hier al meer als 14 en hoop dit nog lang te mogen doen

Punten ter verbetering

De gebouwen die ze neerzetten poppen als paddestoelen uit de grond, echter de kwaliteit is ook naar vanant. De ramen sluiten niet goed af (koude lucht en lawaai komen binnen, laten water binnen. Dit is geen probleem van 1 gebouw, maar van de meeste in de campus Gasthuisberg

Over de job

Je plant zelf je werk (in samenspraak met je PI) en zorgt gewoon dat het gedaan is tegen een redelijke termijn. Je werkt zelfstandig en in samenwerking met anderen en wanneer je vragen hebt (algemene sturing) ga je naar je PI. Voor de rest werk je zelfstandig (allemaal zeer afhankelijk voor welke PI je werkt)

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Leuven, Belgiëhuidige werknemer bij 30 mei 2018

Great university for your research career!

Sterke punten

As universities go, this one is close to perfect. Research areas are numerous, compensation is high, facilities are great, working hours are flexible, etc.

Punten ter verbetering

But of course, everything depends on the research group and professor, and opportunities for tenured career growth are limited.

  1. Vacatures
  2. KU Leuven
  3. Bedrijfsreviews