Technisch deskundige lonen in België

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 40.500 € en 58.100 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1049 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.500
40.500
Gemiddelde
58.100

Vacatures in Technisch deskundige

Technical Expert LNG Operations

Fluxys
 • Zeebrugge
Je staat in voor technisch-administratieve ondersteuning aan de dienst Operations van de LNG terminal. * Het verzorgen en beheren van alle technische documentatie (oa.

IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het Projectteam waar je verantwoordelijk bent voor één of meer toepassingen wat betreft de technische infrastructuur in de productie-, de simulatie- en de acceptatieomgeving.

MSAT Process Validation & Tech Transfer Expert

Novasep Belgium
 • Charleroi
Novasep Belgium * Charleroi * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Grâce à son expertise, elle/il coordonne l'industrialisation des procédés.

Deskundige bodemonderzoek - milieumanagement

ANDRESS CONSULTING
 • Oostkamp
Ter versterking van ons zoeken wij een (m/v) technisch-commercieel deskundige bodemonderzoeken/milieumanagement.

Coordinateur Technique Support

Daoust
 • Aywaille
Daoust * Aywaille * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Fondée en 1954, Daoust est la société de Ressources Humaines belge la plus expérimentée.

Technisch After Sales Specialist

Sales Talents
 • Kontich
Kan je terugblikken op een succesvolle commerciële ervaring en beschik je over voldoende technische bagage (oa kennis elektromechanica)?

Ontwerptechnicus Onderstations

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je begeleidt de projecten rond de vernieuwing en uitbreiding van de onderstations-uitrustingen en -systemen als technisch deskundige van de cel.

Senior Product Manager Spaar -en Beleggingsverzekeringen

Belfius Insurance
 • Brussel
Het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke instrumenten en opleidingen aan sales/distributie om hen in staat te stellen deskundig technisch en commercieel advies te geven aan ...

Toonzaal Verkoper

Vande Moortel nv
 • Oudenaarde
Na een grondige opleiding (zowel technisch commercieel als administratief) kan je elke klant deskundig adviseren. * Je adviseert hen op een warme, deskundige en vlotte manier

Deskundige Openbare Ruimte

Gemeente Denderleeuw
 • Denderleeuw
Beschik je over de technische bagage om deze passie om te zetten in concrete infrastructuur- en mobiliteitsprojecten?
 • 1-10 Van 1049
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.