Bedrijfsjurist lonen in Brussel

Als Bedrijfsjurist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Bedrijfsjurist ligt tussen 38.900 € en 55.800 €. Voor een job als Bedrijfsjurist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bedrijfsjurist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.500
38.900
Gemiddelde
55.800

Vacatures in Bedrijfsjurist in Brussel

Bedrijfsjurist

De Lijn
 • Mechelen
We zijn op zoek naar een bedrijfsjurist die de business ondersteunt in alle juridische domeinen waar De Lijn tijdens haar activiteiten mee kan worden geconfronteerd.

Jurist - Gespecialiseerd in vennootschapsrecht

Talentus Bruxelles Louise
 • Brussel
Onze klant is een associatie van dynamische notarissen en is op zoek een nieuw talent : ervaren jurist gespecialiseerd in vennootschapsrecht ! Talentus Bruxelles Louise * Brussel * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds

Legal Claims Handler

WAW
 • Neder-Over-Heembeek
Voor een gekend logistieke bedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een juridisch adviseur of Legal Counsel Claims om het Risk Management team te ondersteunen.

Juridisch adviseur gezocht voor accountantskantoor in Gent

Austin Bright
 • Gent
Dit in de regio Gent gevestigde accountantskantoor breidt zijn juridische afdeling uit en is momenteel op zoek naar een juridisch adviseur . Juridisch adviseur - Verantwoordelijkheden

Juridisch Adviseur Asset Management

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
We zijn op zoek naar een juridisch adviseur voor de juridische zaken die verband houden met beleggingsfondsen, meer bepaald met de producten die onder de Luxemburgse regelgeving vallen.

Bedrijfsjurist

Hasco invest
 • Hasselt
Als een Master in de rechten heb je minimum 5 jaar relevante werkervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist. Hasco invest * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Welke uitdagingen vind je bij ons?

Verantwoordelijke legal, compliance, databescherming

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Brussel
Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - CM dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers!

Consultant Jurist Overheidsopdrachten

Qiwie
 • Brussel
Als Consultant Jurist Overheidsopdrachten ben je verantwoordelijk voor het adviseren van overheden bij hun aankoopprocedures en het opstellen/controleren van bijzondere bestekken.

Fiscaal jurist voor stevig team

Le Grand & Associates
 • Gent
Le Grand and Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, is op zoek een fiscaal jurist voor één van de iets grotere spelers op de markt. Fiscaal jurist – de job - Le Grand & Associates * Gent

Expert medewerker juridische dossierbeheerder

De Neutrale Ziekenfondsen / Les Mutualités Neutres
 • Brussel
Om ons team van de juridische dienst en bijstand aan de leden te versterken, zijn we op zoek een: ervaren medewerker voor de juridische afdeling en (M/V/X) De Neutrale Ziekenfondsen / Les Mutualités Neutres * Brussel
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.