Date
Temps de trajet
Langue du job
Compétences
Fonctions
Secteur
Région
Ville
Expérience
Type de contrat
Régime de travail

Critères

Le triPertinence
Date
    Temps de trajet
    Langue du job
      Compétences
        Fonctions
          Secteur
            Région
              Ville
                Expérience
                  Type de contrat
                    Régime de travail

                      Jobs populaires

                      • Restauration
                      • Néerlandais
                      • Communication
                      • Français
                      • Hygiène
                      • Planification
                      • Cuiseur/se
                      • Chef de brigade
                      • Chef de partie
                      • Chef/fe de pizzeria
                      • 2nd/e de cuisine
                      • Apprenant/e
                      • Assistant/e de caisse
                      • Chef/fe de pâtisserie
                      • Commis/e chef

                      Afficher plus

                      Date

                      Nouveaux jobs dernières 24h
                      1


                      Temps de trajet

                      Compétences








                      Fonctions

                      Restauration
                      18



                      18 résultats pour Cuiseur Se à Huldenberg dans un rayon de 30 km

                      Chef de partie (warme keuken) - 38u

                      Sodexo België
                      Zaventem
                      We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Zaventem. Als chef de partie bij het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. * Je hebt een diploma hotelschool, en hebt al ervaring als / chef de partie / sous chef.
                      We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Zaventem. Als chef de partie bij het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. * Je hebt een diploma hotelschool, en hebt al ervaring als / chef de partie / sous chef.
                      plus
                      Ben jij een kok met een hart voor authentieke technieken, pure smaken en culinaire precisie uit de Japanse keuken? Voor een hoogwaardig en stijlvol bedrijfsrestaurant bij Sodexo België zoeken wij een Chef de Partie gespecialiseerd in de Japanse keuken, die zijn/haar vakmanschap wil tonen via verfijnde, hedendaagse Japanse gerechten. Als Chef in de Japanse Keuken ben jij het culinaire aanspreekpunt voor alles wat Japans is in dit bedrijfsrestaurant. Wij zoeken een culinaire kok (Aziatisch koken) met liefde voor het ambacht en respect voor de Japanse keuken. * Je bent een ervaren kok met al enkele jaren ervaring in het beroep en ervaring in de Japanse keuken. * Je bent opgeleid tot kok, bijvoorbeeld met een diploma hotelschool specialisatie Aziatisch koken. * Aantoonbar
                      Ben jij een kok met een hart voor authentieke technieken, pure smaken en culinaire precisie uit de Japanse keuken? Voor een hoogwaardig en stijlvol bedrijfsrestaurant bij Sodexo België zoeken wij een Chef de Partie gespecialiseerd in de Japanse keuken, die zijn/haar vakmanschap wil tonen via verfijnde, hedendaagse Japanse gerechten. Als Chef in de Japanse Keuken ben jij het culinaire aanspreekpunt voor alles wat Japans is in dit bedrijfsrestaurant. Wij zoeken een culinaire kok (Aziatisch koken) met liefde voor het ambacht en respect voor de Japanse keuken. * Je bent een ervaren kok met al enkele jaren ervaring in het beroep en ervaring in de Japanse keuken. * Je bent opgeleid tot kok, bijvoorbeeld met een diploma hotelschool specialisatie Aziatisch koken. * Aantoonbar
                      plus
                      We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Erps-Kwerps . Als chef de partie bij Sodexo zal je werken in de keuken van onze klant. Je hebt als chef de partie een leidinggevende rol, en zal de lead nemen aan de koude kant en 2 à 3 keukenmedewerkers aansturen en coachen. Sporadisch verwerk je administratie over de orders en planning bij afwezigheid van de chef. * Je hebt bij voorkeur een diploma hotelschool, of een andere relevante opleiding tot kok. * Je hebt reeds ervaring als de partie / kok in de koude keuken.
                      We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Erps-Kwerps . Als chef de partie bij Sodexo zal je werken in de keuken van onze klant. Je hebt als chef de partie een leidinggevende rol, en zal de lead nemen aan de koude kant en 2 à 3 keukenmedewerkers aansturen en coachen. Sporadisch verwerk je administratie over de orders en planning bij afwezigheid van de chef. * Je hebt bij voorkeur een diploma hotelschool, of een andere relevante opleiding tot kok. * Je hebt reeds ervaring als de partie / kok in de koude keuken.
                      plus
                      Centrum Ganspoel VZW * HULDENBERG - Solliciteer als één van de eersten * Je werkt samen met 2 andere , je past bestaande werkwijzen en recepturen toe maar zelf werk je ook graag nieuwe menu's uit of ga je mee op zoek naar verbeteringen. * Veilige voeding: Je hebt interesse om te ontdekken wat dit precies inhoudt en wil mee nadenken over voedingsproblemen * Bij afwezigheid van het diensthoofd plaats je de bestellingen bij diverse leveranciers * Interne bestellingen opvolgen: Je helpt mee om dagelijks de interne bestellingen klaar te zetten voor de leefgroepen en diensten. * Hygiëne ondersteunen: Je helpt mee bij het naleven van HACCP-normen en het hygiëneplan. * Ervaring met verschillende diëten en vegetarische keuken in een grootkeuken is een pluspunt * Je bent een teamspeler, je bent communicatievaardig en servicegericht.
                      Centrum Ganspoel VZW * HULDENBERG - Solliciteer als één van de eersten * Je werkt samen met 2 andere , je past bestaande werkwijzen en recepturen toe maar zelf werk je ook graag nieuwe menu's uit of ga je mee op zoek naar verbeteringen. * Veilige voeding: Je hebt interesse om te ontdekken wat dit precies inhoudt en wil mee nadenken over voedingsproblemen * Bij afwezigheid van het diensthoofd plaats je de bestellingen bij diverse leveranciers * Interne bestellingen opvolgen: Je helpt mee om dagelijks de interne bestellingen klaar te zetten voor de leefgroepen en diensten. * Hygiëne ondersteunen: Je helpt mee bij het naleven van HACCP-normen en het hygiëneplan. * Ervaring met verschillende diëten en vegetarische keuken in een grootkeuken is een pluspunt * Je bent een teamspeler, je bent communicatievaardig en servicegericht.
                      plus
                      Belgocatering * Brussel Centrum - Over ons - Belgocatering,onderdeel van CIRFOOD, is een atypische organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame en premium contractcatering. Als onderdeel van de CIRFOODgroep, een Italiaanse coöperatie actief in Italië, Nederland en België, staan we bekend als d e meest premium cateraar op de markt. We zijn ook gespecialiseerd in het beheer ende organisatie van zeer grootschalige evenementen. Jouw verantwoordelijkheden * Mise-en-place; Voorbereiden van de gerechten * Je werkt dagelijks samen met het keukenteam om onze gasten culinair te verwennen * Je ziet toe op het in praktijk brengen van HACCP-regelgeving en respecteert de veiligheidsnormen - Jouw profiel * Je werkt voornamelijk overdag, echter ben je bereid om je flexibel op te stellen * Je bent enthousiast, gepassioneerd in een gastronomische keukenomgeving
                      Belgocatering * Brussel Centrum - Over ons - Belgocatering,onderdeel van CIRFOOD, is een atypische organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame en premium contractcatering. Als onderdeel van de CIRFOODgroep, een Italiaanse coöperatie actief in Italië, Nederland en België, staan we bekend als d e meest premium cateraar op de markt. We zijn ook gespecialiseerd in het beheer ende organisatie van zeer grootschalige evenementen. Jouw verantwoordelijkheden * Mise-en-place; Voorbereiden van de gerechten * Je werkt dagelijks samen met het keukenteam om onze gasten culinair te verwennen * Je ziet toe op het in praktijk brengen van HACCP-regelgeving en respecteert de veiligheidsnormen - Jouw profiel * Je werkt voornamelijk overdag, echter ben je bereid om je flexibel op te stellen * Je bent enthousiast, gepassioneerd in een gastronomische keukenomgeving
                      plus
                      Als kok ben je in de uitbating verantwoordelijk voor het bereiden van de maaltijden. Je hebt enige ervaring als grootkeuken kok en ervaring in catering is mooi meegenomen. Naast een gespecialiseerde vakopleiding (kok of gelijkwaardig door ervaring) heb je een goede kennis van bereidings- en bewerkingsapparatuur in de keuken.
                      Als kok ben je in de uitbating verantwoordelijk voor het bereiden van de maaltijden. Je hebt enige ervaring als grootkeuken kok en ervaring in catering is mooi meegenomen. Naast een gespecialiseerde vakopleiding (kok of gelijkwaardig door ervaring) heb je een goede kennis van bereidings- en bewerkingsapparatuur in de keuken.
                      plus
                      Wij zoeken een ervaren en gepassioneerde kok om ons team te versterken in Brasserie De Persil in Herent. Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van hoogwaardige gerechten met verse ingrediënten en het handhaven van de kwaliteitsnormen van onze keuken.
                      Wij zoeken een ervaren en gepassioneerde kok om ons team te versterken in Brasserie De Persil in Herent. Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van hoogwaardige gerechten met verse ingrediënten en het handhaven van de kwaliteitsnormen van onze keuken.
                      plus
                      Crelem Bakeries Nv * Kobbegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - Introductie * Ben jij een gepassioneerde patissier die zich helemaal thuis voelt in een industriële omgeving? Jouw verantwoordelijkheden * Bij onze klant ben je dagelijks bezig met maskeren van biscuits en taarten, het afspuiten en decoreren van gebakjes en taarten. Met jouw oog voor detail zorg je voor een mooie afwerking. * Op basis van de voorgeschreven recepten en procedures zorg jij ervoor dat alle producten op een correcte wijze worden bereid en afgewerkt. * Het uurrooster is afhankelijk van de planning en de taak die je op dat moment moet uitvoeren. Profiel * Je hebt een opleiding gevolgd als banketbakker - patissier of je heb hier enige ervaring in. * Je bent de Nederlandse taal machtig. * Je bent gepassioneerd door de bakkersstiel.
                      Crelem Bakeries Nv * Kobbegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - Introductie * Ben jij een gepassioneerde patissier die zich helemaal thuis voelt in een industriële omgeving? Jouw verantwoordelijkheden * Bij onze klant ben je dagelijks bezig met maskeren van biscuits en taarten, het afspuiten en decoreren van gebakjes en taarten. Met jouw oog voor detail zorg je voor een mooie afwerking. * Op basis van de voorgeschreven recepten en procedures zorg jij ervoor dat alle producten op een correcte wijze worden bereid en afgewerkt. * Het uurrooster is afhankelijk van de planning en de taak die je op dat moment moet uitvoeren. Profiel * Je hebt een opleiding gevolgd als banketbakker - patissier of je heb hier enige ervaring in. * Je bent de Nederlandse taal machtig. * Je bent gepassioneerd door de bakkersstiel.
                      plus
                      NOUVEAU
                      We zijn ook gespecialiseerd in het beheer en de organisatie van zeer grootschalige evenementen n. We zijn momenteel op zoek naar een Gastronomische Chef-kok (Machel en) • Je werkt als Chef dagelijks samen met het keukenteam om onze gasten culinair te verwennen • Belgocatering biedt jou een zeer boeiende en uitdagende job als Chef-kok op één van onze toplocaties
                      We zijn ook gespecialiseerd in het beheer en de organisatie van zeer grootschalige evenementen n. We zijn momenteel op zoek naar een Gastronomische Chef-kok (Machel en) • Je werkt als Chef dagelijks samen met het keukenteam om onze gasten culinair te verwennen • Belgocatering biedt jou een zeer boeiende en uitdagende job als Chef-kok op één van onze toplocaties
                      plus
                      Domino's Pizza Belgie * 3300 Tienen, België * Studentenbaan / seizoenswerk * Deeltijds - Introductie - Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Kom dan bij Domino's Pizza werken als student! Wordt pizzamaker en maak met veel plezier onze verse lekkerste pizza's. Als student werk je voor een goed salaris en kies je zelf je uren. Je leert pizza's bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met die je vrienden kunnen zijn. Als student geef je zelf aan wanneer je kunt werken, waardoor je het dus perfect kan combineren met je studie. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza's die op ons menu staan kunnen bakken. Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen met andere en die al net zo enthousiast zijn als jij. Alleen de beste pizza's gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk, ook als
                      Domino's Pizza Belgie * 3300 Tienen, België * Studentenbaan / seizoenswerk * Deeltijds - Introductie - Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Kom dan bij Domino's Pizza werken als student! Wordt pizzamaker en maak met veel plezier onze verse lekkerste pizza's. Als student werk je voor een goed salaris en kies je zelf je uren. Je leert pizza's bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met die je vrienden kunnen zijn. Als student geef je zelf aan wanneer je kunt werken, waardoor je het dus perfect kan combineren met je studie. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza's die op ons menu staan kunnen bakken. Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen met andere en die al net zo enthousiast zijn als jij. Alleen de beste pizza's gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk, ook als
                      plus
                      * De Romree NV * GRIMBERGEN Solliciteer als één van de eersten Jouw verantwoordelijkheden * Ondersteunen van de in de dagelijkse organisatie van de keuken; * Bewaken van kwaliteit, presentatie en smaak van gerechten; * Meedenken over menuontwikkeling en seizoensgebonden suggesties; * Assistentie bij bestellingen en voorraadbeheer. Jouw profiel * Je bent een teamplayer, creatief, dynamisch en een harde werker. * Je bent flexibel (avonden, weekends, dagwerk) * Je hebt kennis van HACCP.
                      * De Romree NV * GRIMBERGEN Solliciteer als één van de eersten Jouw verantwoordelijkheden * Ondersteunen van de in de dagelijkse organisatie van de keuken; * Bewaken van kwaliteit, presentatie en smaak van gerechten; * Meedenken over menuontwikkeling en seizoensgebonden suggesties; * Assistentie bij bestellingen en voorraadbeheer. Jouw profiel * Je bent een teamplayer, creatief, dynamisch en een harde werker. * Je bent flexibel (avonden, weekends, dagwerk) * Je hebt kennis van HACCP.
                      plus
                      Mission Masala & Bombay BBQ * ELSENE - Solliciteer als één van de eersten - Your tasks - Responsible for the day to day running of our restaurant in Brussels. The ideal candidate has a passion for punchy Indian flavors. As a strong leader, you are responsible formaintaining the highest levels of food quality and presentation. First in command and captain of our Brussels kitchen, you set the bar and standard of quality for the team to follow. Organize workload, provide guidelines and instruct the rest of the team. Arrange and delegate daily &weekly mise-en-place. Build and train an effective team. Make kitchen staff planning. Knowledge and capacity to operate all sections. Operate a smooth and efficient service and handovers to the next shift. Close communication & collaboration with . Continuously support the restaurant in improving their service standards and process
                      Mission Masala & Bombay BBQ * ELSENE - Solliciteer als één van de eersten - Your tasks - Responsible for the day to day running of our restaurant in Brussels. The ideal candidate has a passion for punchy Indian flavors. As a strong leader, you are responsible formaintaining the highest levels of food quality and presentation. First in command and captain of our Brussels kitchen, you set the bar and standard of quality for the team to follow. Organize workload, provide guidelines and instruct the rest of the team. Arrange and delegate daily &weekly mise-en-place. Build and train an effective team. Make kitchen staff planning. Knowledge and capacity to operate all sections. Operate a smooth and efficient service and handovers to the next shift. Close communication & collaboration with . Continuously support the restaurant in improving their service standards and process
                      plus
                      Carrefour Market * Lubbeek - Solliciteer als één van de eersten * Als kassaverantwoordelijke coördineer je de activiteiten van de front-end : kassa, onthaal, postpunt, lottopunt. * Je stelt de klant centraal bij elk initiatief dat genomen wordt. * Je voert alle taken uit met betrekking tot het openen en sluiten van de kassa's * Je rekent op een vlotte en correcte manier de aangekochte producten af * Je informeert de klant over spaaracties, getrouwheidskaarten, … en lost eventuele problemen op * Je beheert de voorraad van kassazakken, vuilniszakken, winkelkarmuntjes, … * Je stuurt de op een efficiente manier aan * Je zorgt voor een goede doorstroming aan de kassa's door tijdig kassaversterking bij te roepen - Profiel * Je hebt meerdere jaren kassa-ervaring in een supermarkt. * Je bent goed in multi-tasken, bent communicatief, een goede coördinator en zeer klantgericht.
                      Carrefour Market * Lubbeek - Solliciteer als één van de eersten * Als kassaverantwoordelijke coördineer je de activiteiten van de front-end : kassa, onthaal, postpunt, lottopunt. * Je stelt de klant centraal bij elk initiatief dat genomen wordt. * Je voert alle taken uit met betrekking tot het openen en sluiten van de kassa's * Je rekent op een vlotte en correcte manier de aangekochte producten af * Je informeert de klant over spaaracties, getrouwheidskaarten, … en lost eventuele problemen op * Je beheert de voorraad van kassazakken, vuilniszakken, winkelkarmuntjes, … * Je stuurt de op een efficiente manier aan * Je zorgt voor een goede doorstroming aan de kassa's door tijdig kassaversterking bij te roepen - Profiel * Je hebt meerdere jaren kassa-ervaring in een supermarkt. * Je bent goed in multi-tasken, bent communicatief, een goede coördinator en zeer klantgericht.
                      plus
                      Otomat * MECHELEN - Solliciteer als één van de eersten - Introductie “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd 'the talk of the town' in Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge en Brussel werd. Pizzabakker met een passie voor kwaliteit. * Keuken openen en/of sluiten * Mise en place ( deeg maken, groenten snijden, sauzen bereiden etc,...) * Service draaien op de middag en avond: Elke pizza met liefde maken en doorgeven naar de klant * Onderhoud van de keuken * Bestellingen van de producten - Wat verwachten wij ? * De keuken is jouw favoriete habitat en je hebt een passie voor kwalitatieve prod
                      Otomat * MECHELEN - Solliciteer als één van de eersten - Introductie “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd 'the talk of the town' in Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge en Brussel werd. Pizzabakker met een passie voor kwaliteit. * Keuken openen en/of sluiten * Mise en place ( deeg maken, groenten snijden, sauzen bereiden etc,...) * Service draaien op de middag en avond: Elke pizza met liefde maken en doorgeven naar de klant * Onderhoud van de keuken * Bestellingen van de producten - Wat verwachten wij ? * De keuken is jouw favoriete habitat en je hebt een passie voor kwalitatieve prod
                      plus

                      Ces jobs pourraient également vous intéresser

                      Als chef de partie in het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme en koude kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Diest. * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme gerechten. Je zal eveneens de koude gerechten bereiden en instaan voor bereidingen van koude schotels, de salad bar, desserts, sausen, broodjes,... * Menu planning: Samen met de gerant van de locatie zal je het menu opmaken en de maaltijden plannen naargelang de wensen van de klant. * Bestellingen: Je volgt de voorraad op en controleert deze op netheid en hygië
                      Als chef de partie in het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme en koude kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Diest. * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme gerechten. Je zal eveneens de koude gerechten bereiden en instaan voor bereidingen van koude schotels, de salad bar, desserts, sausen, broodjes,... * Menu planning: Samen met de gerant van de locatie zal je het menu opmaken en de maaltijden plannen naargelang de wensen van de klant. * Bestellingen: Je volgt de voorraad op en controleert deze op netheid en hygië
                      plus
                      Als Chef Gerant bij Sodexo in Erps-Kwerps ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en werking van een grote, veelzijdige locatie met een sterke focus op hospitality en events. Je zal ongeveer 80% van jouw werktijd doorbrengen in de keuken als chef gerant. Het merendeel van jouw werkdag zal je doorbrengen als meewerkend chef gerant in de keuken. Je functioneert als chef in de keuken en maakt en dresseert maaltijden voor de site voor meerdere punten. * Fysiek werk schrikt je niet af, gezien je in deze functie actief zal koken als chef. * Sodexo België * Erps-Kwerps * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - It all starts with the everyday! Als marktleider in België van catering en facilitaire diensten dragen we met onze kernwaarden t
                      Als Chef Gerant bij Sodexo in Erps-Kwerps ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en werking van een grote, veelzijdige locatie met een sterke focus op hospitality en events. Je zal ongeveer 80% van jouw werktijd doorbrengen in de keuken als chef gerant. Het merendeel van jouw werkdag zal je doorbrengen als meewerkend chef gerant in de keuken. Je functioneert als chef in de keuken en maakt en dresseert maaltijden voor de site voor meerdere punten. * Fysiek werk schrikt je niet af, gezien je in deze functie actief zal koken als chef. * Sodexo België * Erps-Kwerps * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - It all starts with the everyday! Als marktleider in België van catering en facilitaire diensten dragen we met onze kernwaarden t
                      plus
                      Stegmann Belgium (BVBA) * Zaventem * Interimwerk met optie 'vast werk' * Deeltijds, Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - Introductie - Wij zoeken een nieuwe collega voor onze frituur in regio Zaventem (16u – 22u, maandag tot vrijdag) Ben jij op zoek naar een leuke job met vaste uren, fijne collega's en lekkere frietjes in de buurt? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze gezellige familiezaak in regio Zaventem zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 16u tot 22u. Perfect als je houdt van structuur én je avonden graag goed ingevuld ziet. Geen weekendwerk, dus je hebt nog alle tijd voor jezelf of je gezin. Je helpt mee in de frituur: bestellingen opnemen, frietjes bakken, broodjes maken, alles netjes houden én natuurlijk met de glimlach onze klanten bedienen. J
                      Stegmann Belgium (BVBA) * Zaventem * Interimwerk met optie 'vast werk' * Deeltijds, Voltijds - Solliciteer als één van de eersten - Introductie - Wij zoeken een nieuwe collega voor onze frituur in regio Zaventem (16u – 22u, maandag tot vrijdag) Ben jij op zoek naar een leuke job met vaste uren, fijne collega's en lekkere frietjes in de buurt? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze gezellige familiezaak in regio Zaventem zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 16u tot 22u. Perfect als je houdt van structuur én je avonden graag goed ingevuld ziet. Geen weekendwerk, dus je hebt nog alle tijd voor jezelf of je gezin. Je helpt mee in de frituur: bestellingen opnemen, frietjes bakken, broodjes maken, alles netjes houden én natuurlijk met de glimlach onze klanten bedienen. J
                      plus
                      NOUVEAU
                      Stadsbader NV * NOSSEGEM * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - The family company Stadsbader was founded in 1946 in Harelbeke. In the meanwhile, the company is directed by third generation Dominique Valcke. The acquisitions of Deckx AO and Deckx EM in Dessel (2009), Van Maercke Prefab in Kluisbergen (2014) and BAM Contractors (2022) were a strong expansion of the specialisation segments and a reinforcement of the market position. Today the group is daily active in about 250 construction sites in Belgian and the neighbouring countries. Nossegem of Dessel - Functieomschrijving * Je wordt vast tewerkgesteld in onze centrale te Nossegem of Dessel, soms maak je een verplaatsing naar een andere centrale. * Na een interne opleiding sta je in voor de productie van beton. * Het dagelijks onderhoud van de centrale behoort eveneens tot je dagtaak.
                      Stadsbader NV * NOSSEGEM * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - The family company Stadsbader was founded in 1946 in Harelbeke. In the meanwhile, the company is directed by third generation Dominique Valcke. The acquisitions of Deckx AO and Deckx EM in Dessel (2009), Van Maercke Prefab in Kluisbergen (2014) and BAM Contractors (2022) were a strong expansion of the specialisation segments and a reinforcement of the market position. Today the group is daily active in about 250 construction sites in Belgian and the neighbouring countries. Nossegem of Dessel - Functieomschrijving * Je wordt vast tewerkgesteld in onze centrale te Nossegem of Dessel, soms maak je een verplaatsing naar een andere centrale. * Na een interne opleiding sta je in voor de productie van beton. * Het dagelijks onderhoud van de centrale behoort eveneens tot je dagtaak.
                      plus
                      Voor onze klant in Drongen zijn we momenteel op zoek naar een chef de partie (4/5e) die interesse heeft in koken bij events. * Je kan zelfstandig koken en bent een ervaren chef de partie met relevante opleiding hotelschool - Solliciteer als één van de eersten * Keukenverantwoordelijkheid en koken: Samen met de sta je in voor het koken bij deze klant. Daarnaast bereid je ook ontbijt en lunch voor de gasten die er logeren. * Communicatie en klantenservice: Je bent samen met jouw de contactpersoon voor de klant in Drongen bij evenementen zoals seminaries. Je zal werken op de site van onze klant, waar men dagelijks instaat voor het organiseren van evenementen met overnachting voor kleine groepen. Je bent een aanspreekpunt voor de klant die samen met jou deze events bespreekt, maar je zal ook contact hebben met de gasten die er zijn en komen eten en logeren.
                      Voor onze klant in Drongen zijn we momenteel op zoek naar een chef de partie (4/5e) die interesse heeft in koken bij events. * Je kan zelfstandig koken en bent een ervaren chef de partie met relevante opleiding hotelschool - Solliciteer als één van de eersten * Keukenverantwoordelijkheid en koken: Samen met de sta je in voor het koken bij deze klant. Daarnaast bereid je ook ontbijt en lunch voor de gasten die er logeren. * Communicatie en klantenservice: Je bent samen met jouw de contactpersoon voor de klant in Drongen bij evenementen zoals seminaries. Je zal werken op de site van onze klant, waar men dagelijks instaat voor het organiseren van evenementen met overnachting voor kleine groepen. Je bent een aanspreekpunt voor de klant die samen met jou deze events bespreekt, maar je zal ook contact hebben met de gasten die er zijn en komen eten en logeren.
                      plus
                      Sodexo België * Wetteren * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Solliciteer als één van de eersten - It all starts with the everyday! Als marktleider in België van catering en facilitaire diensten dragen we met onze kernwaarden team spirit, dienstverlening en vooruitgang bij aan een duurzame toekomst, een positieve impact op het milieu en een veilige werkomgeving voor al onze medewerkers. Jouw verantwoordelijkheden * Bereiding: Je helpt met het voorbereiden van warme en koude maaltijden voor senioren, rekeninghoudend met bepaalde dieeteisen van de senioren. Je zal instaan voor taken zoals salades maken, groenten snijden, soep maken, broodjes maken. Samen met jouw (team van 8) maken jullie elke dag eten voor zo'n 120 bewoners, alsook nog een 100-tal maaltijden voor de uitvoer. * Afwassen: Je bent verantwoordelijk voor het afruimen van tafels en het afwassen van
                      Sodexo België * Wetteren * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Solliciteer als één van de eersten - It all starts with the everyday! Als marktleider in België van catering en facilitaire diensten dragen we met onze kernwaarden team spirit, dienstverlening en vooruitgang bij aan een duurzame toekomst, een positieve impact op het milieu en een veilige werkomgeving voor al onze medewerkers. Jouw verantwoordelijkheden * Bereiding: Je helpt met het voorbereiden van warme en koude maaltijden voor senioren, rekeninghoudend met bepaalde dieeteisen van de senioren. Je zal instaan voor taken zoals salades maken, groenten snijden, soep maken, broodjes maken. Samen met jouw (team van 8) maken jullie elke dag eten voor zo'n 120 bewoners, alsook nog een 100-tal maaltijden voor de uitvoer. * Afwassen: Je bent verantwoordelijk voor het afruimen van tafels en het afwassen van
                      plus
                      Als onderstationschef verzeker je de veiligheid van de reizigers en van je collega's in het station. De job van onderstationschef leer je niet op de schoolbanken. * NMBS-SNCB * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Hoe maak jij mee het verschil? Samen met je collega's help je elke dag duizenden reizigers. Daarnaast zorg je mee voor stipte treinen. Op die manier draag je direct bij aan de doelstellingen van NMBS. Wat is jouw rol bij NMBS ? * Je informeert reizigers in het station maar ook jouw collega's (treinbegeleiders, Securail, …). * Je helpt en begeleidt reizigers met beperkte mobiliteit, slechtzienden, ouderen, … * Sommige treinen worden gesplitst of gekoppeld in het station: je ziet erop toe dat dat veilig verloopt en de reizigers in het juiste treindeel terechtkomen. Je kan ook zelf (ont)koppelen en een remproef
                      Als onderstationschef verzeker je de veiligheid van de reizigers en van je collega's in het station. De job van onderstationschef leer je niet op de schoolbanken. * NMBS-SNCB * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Hoe maak jij mee het verschil? Samen met je collega's help je elke dag duizenden reizigers. Daarnaast zorg je mee voor stipte treinen. Op die manier draag je direct bij aan de doelstellingen van NMBS. Wat is jouw rol bij NMBS ? * Je informeert reizigers in het station maar ook jouw collega's (treinbegeleiders, Securail, …). * Je helpt en begeleidt reizigers met beperkte mobiliteit, slechtzienden, ouderen, … * Sommige treinen worden gesplitst of gekoppeld in het station: je ziet erop toe dat dat veilig verloopt en de reizigers in het juiste treindeel terechtkomen. Je kan ook zelf (ont)koppelen en een remproef
                      plus

                      Jobs populaires


                      Afficher plus

                      Quel est le salaire moyen pour Cuiseur Se à Huldenberg?

                      Salaire moyen par an
                      33.900 €

                      Le salaire moyen pour les emplois Cuiseur Se à Huldenberg est de 33.900 €. Les salaires de Cuiseur Se à Huldenberg vont de 26.800 € à 41.400 €.