Candidature facile
4
Date
Options télétravail
Temps de trajet
Méthode de candidature
Langue du job
Compétences
Fonctions
Secteur
Région
Ville
Expérience
Type de contrat
Régime de travail

Critères

Le triPertinence
Date
    Options télétravail
      Temps de trajet
      Méthode de candidature
        Langue du job
          Compétences
            Fonctions
              Secteur
                Région
                  Ville
                    Expérience
                      Type de contrat
                        Régime de travail

                          Jobs populaires

                          • Restauration
                          • Français
                          • Néerlandais
                          • Service de sécurité
                          • Communication
                          • Analyse
                          • Chargé/e de mission
                          • Comptable en fiduciaire
                          • Chef/fe de pâtisserie
                          • Agent/e technique
                          • Aide-Boulanger/ère
                          • Chef
                          • Indépendant/e
                          • Administrateur/trice comptabilité
                          • Administrateur/trice d'équipe

                          Afficher plus

                          Date

                          Nouveaux jobs dernières 24h
                          9


                          Temps de trajet

                          Compétences








                          Fonctions

                          Restauration
                          31



                          IT
                          14



                          128 résultats pour Chef de partie

                          Chef de partie in school - 38u (vervanging)

                          Sodexo België
                          Brugge
                          Het is belangrijk dat je ervaring in de grootkeuken als chef de partie / kok. We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Brugge. Als chef de partie op deze middelbare school zal je werken in het studentenrestaurant. * Je hebt een diploma hotelschool, en bent oplegeleid tot kok / chef de partie warme keuken. * Je hebt reeds enkele jaren ervaring als de partie in de warme keuken en kan zelfstandig koken. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme en koude gerechten. Je zal instaan voor het maken van de warme schotels, tot bepaalde warme snacks. * Coördinatie: Coördineren en superviseren van de werkzaamheden. I
                          Het is belangrijk dat je ervaring in de grootkeuken als chef de partie / kok. We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Brugge. Als chef de partie op deze middelbare school zal je werken in het studentenrestaurant. * Je hebt een diploma hotelschool, en bent oplegeleid tot kok / chef de partie warme keuken. * Je hebt reeds enkele jaren ervaring als de partie in de warme keuken en kan zelfstandig koken. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme en koude gerechten. Je zal instaan voor het maken van de warme schotels, tot bepaalde warme snacks. * Coördinatie: Coördineren en superviseren van de werkzaamheden. I
                          plus
                          Als Chef de Partie werk je in de keuken van het WZC en sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van de warme lijn. * Het is belangrijk dat je ervaring hebt in de grootkeuken als chef de partie / kok. Bij Sodexo zijn we op zoek naar een Chef de Partie (warme keuken) voor onze klant, een woonzorgcentrum in Rijkevorsel. * Je hebt reeds enkele jaren ervaring als de partie in de warme keuken en kan zelfstandig koken voor grote groepen mensen. Solliciteer als één van de eersten - Het keukenteam bestaat uit 3 van de klant en 3 Sodexo-collega's. * Mise-en-place & warme keuken: Je bent verantwoordelijk voor de warme keuken van A tot Z. Je bereidt, schikt en garneert de warme gerechten voor de residenten, steeds met aandacht voor smaak, variatie, textuur en dieëtvereisten. * Coördinatie & beperkte leiding:Je neemt beperkte leiding op binnen het team en coördineert een deel va
                          Als Chef de Partie werk je in de keuken van het WZC en sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van de warme lijn. * Het is belangrijk dat je ervaring hebt in de grootkeuken als chef de partie / kok. Bij Sodexo zijn we op zoek naar een Chef de Partie (warme keuken) voor onze klant, een woonzorgcentrum in Rijkevorsel. * Je hebt reeds enkele jaren ervaring als de partie in de warme keuken en kan zelfstandig koken voor grote groepen mensen. Solliciteer als één van de eersten - Het keukenteam bestaat uit 3 van de klant en 3 Sodexo-collega's. * Mise-en-place & warme keuken: Je bent verantwoordelijk voor de warme keuken van A tot Z. Je bereidt, schikt en garneert de warme gerechten voor de residenten, steeds met aandacht voor smaak, variatie, textuur en dieëtvereisten. * Coördinatie & beperkte leiding:Je neemt beperkte leiding op binnen het team en coördineert een deel va
                          plus
                          Als chef de partie bij Sodexo zal je werken in de keuken van onze klant. Je hebt als chef de partie een leidinggevende rol, en zal de lead nemen aan de koude kant en 2 à 3 keukenmedewerkers aansturen en coachen. We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Erps-Kwerps . Sporadisch verwerk je administratie over de orders en planning bij afwezigheid van de chef. * Je hebt reeds ervaring als de partie / kok in de koude keuken. Solliciteer als één van de eersten - Het gaat over een groot open office kantoorgebouw waar Sodexo een restaurant voorziet voor de medewerkers. * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de koude gerechten zoals desserts, salades. Je staat soms ook in voor het maken van de warme maaltijden en de soepen. * Coördinatie: Coördineren en superviseren van de werkzaamheden. * Opruimen en kwaliteitscontrole: Na de dienst opruimen, overschott
                          Als chef de partie bij Sodexo zal je werken in de keuken van onze klant. Je hebt als chef de partie een leidinggevende rol, en zal de lead nemen aan de koude kant en 2 à 3 keukenmedewerkers aansturen en coachen. We zoeken een Chef de partie bij onze klant in Erps-Kwerps . Sporadisch verwerk je administratie over de orders en planning bij afwezigheid van de chef. * Je hebt reeds ervaring als de partie / kok in de koude keuken. Solliciteer als één van de eersten - Het gaat over een groot open office kantoorgebouw waar Sodexo een restaurant voorziet voor de medewerkers. * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de koude gerechten zoals desserts, salades. Je staat soms ook in voor het maken van de warme maaltijden en de soepen. * Coördinatie: Coördineren en superviseren van de werkzaamheden. * Opruimen en kwaliteitscontrole: Na de dienst opruimen, overschott
                          plus
                          Als chef de partie in het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme en koude kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Diest. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme gerechten. Je zal eveneens de koude gerechten bereiden en instaan voor bereidingen van koude schotels, de salad bar, desserts, sausen, broodjes,... * Menu planning: Samen met de gerant van de locatie zal je het menu opmaken en de maaltijden plannen naargelang de wensen van de klant. * Bestellingen: Je volgt de
                          Als chef de partie in het bedrijfsrestaurant bij de klant van Sodexo zal je werken aan de warme en koude kant in de keuken van het bedrijfsrestaurant. We zoeken een gedreven Chef de partie bij onze klant in Diest. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van de warme gerechten. Je zal eveneens de koude gerechten bereiden en instaan voor bereidingen van koude schotels, de salad bar, desserts, sausen, broodjes,... * Menu planning: Samen met de gerant van de locatie zal je het menu opmaken en de maaltijden plannen naargelang de wensen van de klant. * Bestellingen: Je volgt de
                          plus
                          Vous vérifiez les stocks de la cuisine et vous transmettez les commandes au sous-chef ou au chef de cuisine - Que ce soit la vôtre, celle de vos collègues, des consommateurs, des clients et celle de toute autre partie Ce qui a commencé comme une petite entreprise familiale est aujourd'hui un acteur international dans le domaine des services de la Qualité de Vie. Sodexo offre une gamme élargie de services qui améliorent le bien-être des personnes, tels que la maintenance des installations techniques, la réception, le nettoyage, le gardiennage, la gestion des espaces verts et des services de restauration. Tous ces services, nous les mettons en place dans des lieux de tr
                          Vous vérifiez les stocks de la cuisine et vous transmettez les commandes au sous-chef ou au chef de cuisine - Que ce soit la vôtre, celle de vos collègues, des consommateurs, des clients et celle de toute autre partie Ce qui a commencé comme une petite entreprise familiale est aujourd'hui un acteur international dans le domaine des services de la Qualité de Vie. Sodexo offre une gamme élargie de services qui améliorent le bien-être des personnes, tels que la maintenance des installations techniques, la réception, le nettoyage, le gardiennage, la gestion des espaces verts et des services de restauration. Tous ces services, nous les mettons en place dans des lieux de tr
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Functieomschrijving In deze functie werk je nauw samen met de Gérant en krijg je de kans om door te groeien tot zijn/haar rechterhand. • Actieve rol in de keuken: mise-en-place, warme en koude bereidingen • Dagelijkse opvolging van de productkwaliteit en presentatie • Mee instaan voor de opbouw en service van het buffet • Zorgen voor orde en netheid volgens de HACCP-normen • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol • Reële doorgroeimogelijkheden tot rechterhand van de Gérant • Verloning volgens het geldende barema van de sector • Vaste werkplek binnen de site van Atlas Copco (Wilrijk) Location:?!
                          Solliciteer als één van de eersten - Functieomschrijving In deze functie werk je nauw samen met de Gérant en krijg je de kans om door te groeien tot zijn/haar rechterhand. • Actieve rol in de keuken: mise-en-place, warme en koude bereidingen • Dagelijkse opvolging van de productkwaliteit en presentatie • Mee instaan voor de opbouw en service van het buffet • Zorgen voor orde en netheid volgens de HACCP-normen • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende rol • Reële doorgroeimogelijkheden tot rechterhand van de Gérant • Verloning volgens het geldende barema van de sector • Vaste werkplek binnen de site van Atlas Copco (Wilrijk) Location:?!
                          plus
                          NOUVEAU
                          Flexijob chef de partie Aarschot bij Bello Cosi - Jouw takenpakket:-koude keuken (voorgerechten, dessert) -ondersteuning voor de Chef tijdens het servic e -ondersteuning bij het schoonmaken van de keuken na het service - Solliciteer als één van de eersten -je bent stipt en betrouwbaar -je werkt proper en hygiënisch -je hebt productkennis -je bent flexibel inzetbaar -je bent gemotiveerd om bij te verdienen -je voldoet aan de flexi job voorwaarden De avonden zijn overeen te komen.
                          Flexijob chef de partie Aarschot bij Bello Cosi - Jouw takenpakket:-koude keuken (voorgerechten, dessert) -ondersteuning voor de Chef tijdens het servic e -ondersteuning bij het schoonmaken van de keuken na het service - Solliciteer als één van de eersten -je bent stipt en betrouwbaar -je werkt proper en hygiënisch -je hebt productkennis -je bent flexibel inzetbaar -je bent gemotiveerd om bij te verdienen -je voldoet aan de flexi job voorwaarden De avonden zijn overeen te komen.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten * Waarborgen van een efficiënte en gestructureerde werkomgeving in de keuken * Toezicht houden op de hygiëne en veiligheid in de keuken * Naleven van de HACCP-voorschriften * Samenwerken met het bedieningspersoneel om ervoor te zorgen dat de service vlekkeloos verloopt * Een familiebedrijf dat zich wil positioneren bovenaan in de markt.
                          Solliciteer als één van de eersten * Waarborgen van een efficiënte en gestructureerde werkomgeving in de keuken * Toezicht houden op de hygiëne en veiligheid in de keuken * Naleven van de HACCP-voorschriften * Samenwerken met het bedieningspersoneel om ervoor te zorgen dat de service vlekkeloos verloopt * Een familiebedrijf dat zich wil positioneren bovenaan in de markt.
                          plus
                          Jij brengt je eigen ideeën in en denkt actief mee met de chef en zijn team om onze culinaire grenzen te verleggen. Solliciteer als één van de eersten - Ben jij een gepassioneerde chef met zin om te schitteren in een klassevol restaurant in het hart van Sint-Truiden? Bij De Stadt van Luijck begrijpen we dat goed werk beloond moet worden. - De kans om te werken met een ambitieus en positief ingesteld team.
                          Jij brengt je eigen ideeën in en denkt actief mee met de chef en zijn team om onze culinaire grenzen te verleggen. Solliciteer als één van de eersten - Ben jij een gepassioneerde chef met zin om te schitteren in een klassevol restaurant in het hart van Sint-Truiden? Bij De Stadt van Luijck begrijpen we dat goed werk beloond moet worden. - De kans om te werken met een ambitieus en positief ingesteld team.
                          plus
                          Als chef de partie ben je verantwoordelijk over je eigen partie (warme of koude kant) in de keuken. Tijdens de service in de keuken ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in jouw partie en volg je de richtlijnen van de chef op. Solliciteer als één van de eersten - The Jane**is ondergebracht in de kapel van het 19e-eeuwse Militair Hospitaal in het Groen Kwartier van Antwerpen. The Jane stal ondertussen de harten van een grote schare foodies en gastronomen en ondergaat een constante culinaire evolutie. Niet altijd evident, gezien de hoge servicegraad, het werktempo en de algemene doelstellingen die de werkgever aanhoudt. Indien je er zelf klaar voor bent, dan staan Nick en zijn chefs altijd open voor creatieve input. • Nauw samenwerken met de in keuken en zaal • Naleven van de veiligheid en HACCP in de keuken • Continue blijven vernieuwen en streven naar de perfe
                          Als chef de partie ben je verantwoordelijk over je eigen partie (warme of koude kant) in de keuken. Tijdens de service in de keuken ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in jouw partie en volg je de richtlijnen van de chef op. Solliciteer als één van de eersten - The Jane**is ondergebracht in de kapel van het 19e-eeuwse Militair Hospitaal in het Groen Kwartier van Antwerpen. The Jane stal ondertussen de harten van een grote schare foodies en gastronomen en ondergaat een constante culinaire evolutie. Niet altijd evident, gezien de hoge servicegraad, het werktempo en de algemene doelstellingen die de werkgever aanhoudt. Indien je er zelf klaar voor bent, dan staan Nick en zijn chefs altijd open voor creatieve input. • Nauw samenwerken met de in keuken en zaal • Naleven van de veiligheid en HACCP in de keuken • Continue blijven vernieuwen en streven naar de perfe
                          plus

                          Chef de Partie

                          Black Smoke BVBA
                          Boomgaardstraat 1, 2018 Antwerpen, België
                          Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell's kitchen waar yankee-style 'low & slow' BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en 'hot & fast' grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden n. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een erva Chef de Partie. * Zelfstandig de eigen partie operationeel kunnen draaien - Solliciteer als één van de eersten * Het verzorgen van de mise en place volgens de checklist * Het navolgen van hygiëne - en veiligheidsstandaards volgens de HCCP-richtlijnen. Heb je een passie voor rook en vuur dan ben jij de geschikte persoon ! De gerechten van Black Smoke zijn geschoeid op de Amerikaanse BBQ-tradities
                          Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell's kitchen waar yankee-style 'low & slow' BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en 'hot & fast' grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden n. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een erva Chef de Partie. * Zelfstandig de eigen partie operationeel kunnen draaien - Solliciteer als één van de eersten * Het verzorgen van de mise en place volgens de checklist * Het navolgen van hygiëne - en veiligheidsstandaards volgens de HCCP-richtlijnen. Heb je een passie voor rook en vuur dan ben jij de geschikte persoon ! De gerechten van Black Smoke zijn geschoeid op de Amerikaanse BBQ-tradities
                          plus
                          Voor het keukenteam te versterken zijn wij dringend op zoek naar een gedreven Chef de Partie . Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor een specifieke sectie binnen onze keuken. Solliciteer als één van de eersten - Brasserie De Boulevard van hotel Holiday Inn Hasselt , is een stijlvolle en gezellige brasserie gelegen in het hart van Hasselt en vlak aan Quartier Bleu. Je werkt nauw samen met de en om hoogwaardige gerechten te bereiden en te presenteren. Je zorgt voor een vlotte werking van jouw werkgebied en draagt bij aan de kwaliteit en efficiëntie van de keuken. Daarnaast geef je leiding aan de en het afwasteam en zorg je voor een goede samenwerking binnen het team. * Toezien op de kwaliteit en versheid van i
                          Voor het keukenteam te versterken zijn wij dringend op zoek naar een gedreven Chef de Partie . Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor een specifieke sectie binnen onze keuken. Solliciteer als één van de eersten - Brasserie De Boulevard van hotel Holiday Inn Hasselt , is een stijlvolle en gezellige brasserie gelegen in het hart van Hasselt en vlak aan Quartier Bleu. Je werkt nauw samen met de en om hoogwaardige gerechten te bereiden en te presenteren. Je zorgt voor een vlotte werking van jouw werkgebied en draagt bij aan de kwaliteit en efficiëntie van de keuken. Daarnaast geef je leiding aan de en het afwasteam en zorg je voor een goede samenwerking binnen het team. * Toezien op de kwaliteit en versheid van i
                          plus
                          Je hebt een diploma hotelschool, of bent gelijkwaardig door ervaring als hulpkok / demi chef / / de partie. * Stockbeheer: Bestellingen doorgeven aan de sous-chef of keukenchef. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van gerechten voor het personeel van de klant. * Opruimen en kwaliteitscontrole: Na de dienst opruimen, overschotten verwerken en de kwaliteit en versheid van de producten controleren. Je controleert de voorraden op aantallen en signaleert tekorten, en zorgt ervoor dat de stock netjes is en in lijn met de HACPP regels. * Het is belangrijk dat je ervaring hebt in de grootkeuk
                          Je hebt een diploma hotelschool, of bent gelijkwaardig door ervaring als hulpkok / demi chef / / de partie. * Stockbeheer: Bestellingen doorgeven aan de sous-chef of keukenchef. Solliciteer als één van de eersten * Mise-en-place: Voorbereiden, schikken en garneren van gerechten voor het personeel van de klant. * Opruimen en kwaliteitscontrole: Na de dienst opruimen, overschotten verwerken en de kwaliteit en versheid van de producten controleren. Je controleert de voorraden op aantallen en signaleert tekorten, en zorgt ervoor dat de stock netjes is en in lijn met de HACPP regels. * Het is belangrijk dat je ervaring hebt in de grootkeuk
                          plus
                          Je bent ook de verantwoordelijke manager voor de chef de partie on site en hebt ook veel contact met personeel van de klant. * Je kan zelfstandig koken en bent een ervaren chef de partie met relevante opleiding hotelschool * Communicatie en klantenservice: Je bent samen met jouw , een , zijn jullie de contactpersoon voor de klant in Drongen bij evenementen zoals seminaries. Je zal werken op de site van onze klant, waar je dagelijks instaat voor het organiseren van evenementen met overnachting voor kleine groepen. Je bent een aanspreekpunt voor de klant die samen met jou deze events bespreekt, maar je zal ook contact hebben met de gasten die er zijn en komen eten en logeren. * Administratief en financi
                          Je bent ook de verantwoordelijke manager voor de chef de partie on site en hebt ook veel contact met personeel van de klant. * Je kan zelfstandig koken en bent een ervaren chef de partie met relevante opleiding hotelschool * Communicatie en klantenservice: Je bent samen met jouw , een , zijn jullie de contactpersoon voor de klant in Drongen bij evenementen zoals seminaries. Je zal werken op de site van onze klant, waar je dagelijks instaat voor het organiseren van evenementen met overnachting voor kleine groepen. Je bent een aanspreekpunt voor de klant die samen met jou deze events bespreekt, maar je zal ook contact hebben met de gasten die er zijn en komen eten en logeren. * Administratief en financi
                          plus
                          De Vleeschauwer Filip - Solliciteer als één van de eersten - Droom je ervan om de meest verrukkelijke creaties te maken die zowel het oog strelen als de smaakpapillen verwennen? * Het vakkundig samenstellen en decoreren van onze producten, van glaceren tot het aanbrengen van de fijnste details. * Je bent creatief, nauwkeurig en volgt de voedselveiligheidsrichtlijnen strikt op.
                          De Vleeschauwer Filip - Solliciteer als één van de eersten - Droom je ervan om de meest verrukkelijke creaties te maken die zowel het oog strelen als de smaakpapillen verwennen? * Het vakkundig samenstellen en decoreren van onze producten, van glaceren tot het aanbrengen van de fijnste details. * Je bent creatief, nauwkeurig en volgt de voedselveiligheidsrichtlijnen strikt op.
                          plus
                          NOUVEAU
                          De Broodstokerij srl - Solliciteer als één van de eersten - Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren bakker die ons team tijdelijk kan versterken tijdens de afwezigheid van onze vaste bakker — met optie op een vaste aanstelling. * De dagelijkse bakplanning opstellen en opvolgen * Zorgen voor continuïteit en kwaliteit binnen de bakkerij * In dialoog gaan met de twee zaakvoerders en openstaan voor gezamenlijke ideeën en suggesties
                          De Broodstokerij srl - Solliciteer als één van de eersten - Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren bakker die ons team tijdelijk kan versterken tijdens de afwezigheid van onze vaste bakker — met optie op een vaste aanstelling. * De dagelijkse bakplanning opstellen en opvolgen * Zorgen voor continuïteit en kwaliteit binnen de bakkerij * In dialoog gaan met de twee zaakvoerders en openstaan voor gezamenlijke ideeën en suggesties
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Aanvankelijk werk je samen met de . Na het aanleren van diverse bakprocessen ga je zelfstandig aan de slag. Je start iedere dag tussen 02u00 en 04u00, afhankelijk van de drukte. Weekendwerk hoort bij de job. * Een studie-achtergrond in de voedingssector is een groot pluspunt.
                          Solliciteer als één van de eersten - Aanvankelijk werk je samen met de . Na het aanleren van diverse bakprocessen ga je zelfstandig aan de slag. Je start iedere dag tussen 02u00 en 04u00, afhankelijk van de drukte. Weekendwerk hoort bij de job. * Een studie-achtergrond in de voedingssector is een groot pluspunt.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Patinova BV produceert op ambachtelijke wijze patisserie en ijsbereidingen op maat van de klant zijnde cateraars, traiteurs en feestzalen (enkel B2B).
                          Solliciteer als één van de eersten - Patinova BV produceert op ambachtelijke wijze patisserie en ijsbereidingen op maat van de klant zijnde cateraars, traiteurs en feestzalen (enkel B2B).
                          plus
                          Nazareth-De Pinte - Solliciteer als één van de eersten - Délissert is de plek voor ijs, patisserie, chocolade, nougat, marsepein, desserts en buffetten. In onze zaak krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. * Vakkennis van patisserie en ijs, voor de aanmaak en afwerking.
                          Nazareth-De Pinte - Solliciteer als één van de eersten - Délissert is de plek voor ijs, patisserie, chocolade, nougat, marsepein, desserts en buffetten. In onze zaak krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. * Vakkennis van patisserie en ijs, voor de aanmaak en afwerking.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Je speelt een belangrijke rol bij het voorbereiden van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de bakkerij netjes en georganiseerd blijft. * Flexibel: Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, zoals vroeg in de ochtend, in het weekend of op feestdagen. * Geen specifieke opleiding vereist: Een diploma is vaak niet nodig, maar een achtergrond of ervaring in de voedingssector is een pluspunt. * Basisbeheersing van de Nederlandse taal: Je moet eenvoudig kunnen communiceren met en werkinstructies begrijpen. * Bereidheid om vroeg in de ochtend of op onregelmatige tijden te werken, afhankelijk van de productieplanning. * Beschikbaar voor parttime of fulltime werk, afhankelijk van de vacature.
                          Solliciteer als één van de eersten - Je speelt een belangrijke rol bij het voorbereiden van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de bakkerij netjes en georganiseerd blijft. * Flexibel: Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, zoals vroeg in de ochtend, in het weekend of op feestdagen. * Geen specifieke opleiding vereist: Een diploma is vaak niet nodig, maar een achtergrond of ervaring in de voedingssector is een pluspunt. * Basisbeheersing van de Nederlandse taal: Je moet eenvoudig kunnen communiceren met en werkinstructies begrijpen. * Bereidheid om vroeg in de ochtend of op onregelmatige tijden te werken, afhankelijk van de productieplanning. * Beschikbaar voor parttime of fulltime werk, afhankelijk van de vacature.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten * Je funtie bestaat hoofdzakelijk uit gebak opbouwen, afwerken alsook van de halfafgewerkte benodigdheden zoals interieurs, biscuits,... * Ook steek je af en toe een handje bij waar nodig, zoals bij het maken van de koffiekoeken, gewone bladerdeeg en in de chocolaterie.
                          Solliciteer als één van de eersten * Je funtie bestaat hoofdzakelijk uit gebak opbouwen, afwerken alsook van de halfafgewerkte benodigdheden zoals interieurs, biscuits,... * Ook steek je af en toe een handje bij waar nodig, zoals bij het maken van de koffiekoeken, gewone bladerdeeg en in de chocolaterie.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Jouw werkdomein is de warme bakkerij. Je bereidt de productie voor en staat in voor het in- en uitovenen van de broden. Een specifieke vooropleiding is niet nodig, doch affiniteit met of ervaring in de voeding is een pluspunt. Je werkt in een stelsel waarbij je opstart op 19.00 uur 's avonds en waarbij in onderling overleg de werkende dagen bepaald kunnen worden.
                          Solliciteer als één van de eersten - Jouw werkdomein is de warme bakkerij. Je bereidt de productie voor en staat in voor het in- en uitovenen van de broden. Een specifieke vooropleiding is niet nodig, doch affiniteit met of ervaring in de voeding is een pluspunt. Je werkt in een stelsel waarbij je opstart op 19.00 uur 's avonds en waarbij in onderling overleg de werkende dagen bepaald kunnen worden.
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Je wordt ingezet aan de bakkerij maar staat ook open voor andere taken (charcuterietoog, kassawerk, controle van producten,…) Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Steek je graag de handen uit de mouwen ?
                          Solliciteer als één van de eersten - Je wordt ingezet aan de bakkerij maar staat ook open voor andere taken (charcuterietoog, kassawerk, controle van producten,…) Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Steek je graag de handen uit de mouwen ?
                          plus
                          Solliciteer als één van de eersten - Je wordt ingezet aan de bakkerij maar staat ook open voor andere taken (charcuterietoog, kassawerk, controle van producten,…) Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Steek je graag de handen uit de mouwen ?
                          Solliciteer als één van de eersten - Je wordt ingezet aan de bakkerij maar staat ook open voor andere taken (charcuterietoog, kassawerk, controle van producten,…) Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Steek je graag de handen uit de mouwen ?
                          plus

                          Jobs populaires


                          Afficher plus

                          Quel est le salaire moyen pour Chef de partie?

                          Salaire moyen par an
                          32.200 €

                          Le salaire moyen pour les emplois Chef de partie est de 32.200 €. Les salaires de Chef de partie vont de 26.800 € à 38.400 €.