Logo Confiserie 2000 Nv
Confiserie 2000 Nv
Date
Temps de trajet
Langue du job
Compétences
Fonctions
Secteur
Région
Ville

Critères

Le triPertinence
Date
    Temps de trajet
    Langue du job
      Compétences
        Fonctions
          Secteur
            Région
              Ville

                Jobs populaires

                • Secteur social
                • Boulangerie
                • Conduite automobile
                • KMS
                • Nutrition
                • Postproduction
                • Aide-Ouvrier/e

                Date

                7 derniers jours
                1

                Temps de trajet

                Compétences








                Fonctions

                Secteur social
                1

                1 résultat pour Plonge

                Confiserie 2000 Nv

                Hulp in de productie van snoepgoed

                Confiserie 2000 Nv
                EVERGEM
                Confiserie 2000 Nv * EVERGEM - Solliciteer als één van de eersten - Jouw verantwoordelijkheden - Onder directe leiding van de , zorg je samen met twee ervaren voor het efficiënt produceren van zowel ambachtelijk als massa productie snoepgoed. Van de traditionele cuberdons, over pâte de fruits, agarschijfjes en -puntjes, met chocolade overtrokken guimauve,... tot Turks fruit en gommetjes in alle smaken en kleuren. Meer info vind je op onze site Bonbonheur - Confiserie 2000. - klaarzetten en afwegen van de specifiek voor die productie benodigde grond- en hulpstoffen (+ bijhouden traceerbaarheid) - aanpassen en klaarzetten van de kook- en gietinstallatie voor het specifieke product, - controleren van de instellingen van kook- en gietlijn, - overwaken dat de kook- en giet-installatie correct functioneren, met het oog op vermijden van stilstanden en product-verliezen,
                Confiserie 2000 Nv * EVERGEM - Solliciteer als één van de eersten - Jouw verantwoordelijkheden - Onder directe leiding van de , zorg je samen met twee ervaren voor het efficiënt produceren van zowel ambachtelijk als massa productie snoepgoed. Van de traditionele cuberdons, over pâte de fruits, agarschijfjes en -puntjes, met chocolade overtrokken guimauve,... tot Turks fruit en gommetjes in alle smaken en kleuren. Meer info vind je op onze site Bonbonheur - Confiserie 2000. - klaarzetten en afwegen van de specifiek voor die productie benodigde grond- en hulpstoffen (+ bijhouden traceerbaarheid) - aanpassen en klaarzetten van de kook- en gietinstallatie voor het specifieke product, - controleren van de instellingen van kook- en gietlijn, - overwaken dat de kook- en giet-installatie correct functioneren, met het oog op vermijden van stilstanden en product-verliezen,
                plus

                Jobs populaires