Bouwcoördinator lonen in België

Als Bouwcoördinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Bouwcoördinator ligt tussen 41.000 € en 58.400 €. Voor een job als Bouwcoördinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Bouwcoördinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.800
41.000
Gemiddelde
58.400

Vacatures in Bouwcoördinator

Operations and Project Medewerker Brussel

Shipit Multimodal Logistics
 • Brussel
Shipit Multimodal Logistics is een multimodale logistieke dienstverlener die sinds haar ontstaan in 2003 modal shift realiseert in tal van dikwijls bouw(materiaal) gerelateerde trajecten.

Project Management Assistant - Anderlecht - mogelijkheid 4/5e

OfficeTeam
 • Anderlecht
Zij zijn op zoek naar een Project Management Assistant (M/V) in Anderlecht, die voornamelijk zal instaan voor de administratieve ondersteuning.

CONCEPTADVISEUR BOUW

HAYS
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Uitbreiden netwerk prescriptiemarkt binnen de bouwsector * Vertegenwoordiging van Premium Brand * Regio Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

Project Manager BMS/HVAC

JOHNSON CONTROLS
 • Diegem
Voor onze locatie in Diegem zijn we op zoek naar een Project Manager BMS /HVAC om ons team te komen versterken.

Business Development Manager (Innovative Logistics Solutions)

Dixon Sales & Marketing
 • Zaventem
Om dit verhaal verder kracht bij te zetten wil men zich versterken met een Business Development Manager die zal focussen op het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen op vlak van o.a. last-mile en e-commerce.

Dispatcher Bulk

Page Personnel
 • Evere
Page Personnel * Evere * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Our client is a leading multinational active in gaz industry. Jouw verantwoordelijkheden

Teamverantwoordelijke Operations Vervangingsinkomen

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Als teamverantwoordelijke van de dienst Operations van het domein Vervangingsinkomen van het domein Vervangingsinkomen en ben je verantwoordelijk voor het motiveren, coachen en richting geven aan een team.

Supply Chain Manager - Directing all Logistics and Purchasing

Fuse Engineering
 • Brussel
A world leading manufacturing company is currenluy loking for a Supply Chain Manager. Supply Chain Manager- Tasks Supply Chain Manager- Profile Supply Chain Manager - Offer

Coördinator Logistiek

bpost
 • Boom
bpost * Boom * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Doel van de functie - Depot Boom is een groot logistiek depot waar iedere dag tussen de 5000 en 12000 pakketten verwerkt worden.

Projectmanager - Vastgoed Antwerpen

LEDR Executives Solutions
 • Antwerpen
We zijn op zoek een ervaren Projectmanager in de vastgoed die met succes werven kan leiden voor nieuwbouwprojecten op maat. LEDR Executives Solutions * Antwerpen * Freelance * Voltijds
 • 1-10 Van 11

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.