StepStone services

De meer dan 120 gemotiveerde medewerkers van StepStone zetten alles in het werk om u te helpen bij het rekruteren van de beste kandidaten. U kan als klant rekenen op de expertise en de ondersteuning van onze specialisten, en dit tijdens het volledige rekruteringsproces:

Oplossingen op maat

Oplossingen op maatU krijgt een vaste contactpersoon toegewezen die uw aanspreekpunt is bij al uw aanwervingen. Die persoon bekijkt samen met u welke producten het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en begeleidt u tijdens heel uw campagne. 

Wil u mensen aanwerven in het buitenland? Wij zijn stichtend lid van The Network, een netwerk van jobsites dat actief is in meer dan 130 landen. Uw StepStone-contactpersoon blijft ook uw aanspreekpunt bij uw aanwervingen via The Network.

Implementatie van uw campagne

implementatie Onze specialisten publiceren uw jobs binnen 24 uur en volgen de resultaten op de voet. Om nog betere resultaten te behalen, controleren onze Listing Specialists de lay-out, de structuur en de categorisatie van elke job, terwijl onze Quality Consultants elke dag tot uw dienst staan om op al uw vragen te antwoorden. 

Wij organiseren ook opleidingen, zodat u onze site optimaal kan gebruiken. Bekijk de agenda van de Step by Step opleidingen.

Follow-up en realisaties

ResultatenMet StepStone behoudt u het overzicht! Via uw persoonlijke ruimte kan u uw campagne op elk moment volgen en beheren. U vindt er de ontvangen kandidaturen en de profielen die u bewaard heeft bij uw opzoekingen in onze DirectSearch databank. Maar wij blijven met u in contact bij elke stap van uw aanwervingsproces. Wij analyseren regelmatig samen uw resultaten en stellen u aanpassingen voor indien dat nodig mocht blijken.


get-a-price-banner_NL

Gratis opleidingen

  • Ontdek de Werkgeversruimte

  • Haal zoveel mogelijk uit uw StepStone-producten

  • Ontdek hoe u betere resultaten kan behalen voor uw jobs

  • Krijg advies om kandidaten te vinden in onze databank

  • Stel ons al uw vragen


Schrijf u in
Contacteer ons !

TEL: 02/209.98.98

MAIL: sales@stepstone.be