Zo hoort u het ook eens van een ander

Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat we onze klanten aan de beste medewerkers helpen, maar we laten hen liever zelf aan het woord.  Hieronder leggen enkele klanten uit waarom ze voor StepStone kiezen.

testimonial_Delhaize

Pierre Dossogne – HR Manager, Delhaize

“We telden in 2015 ruim 30.000 clicks op de StepStone-website. Dit resulteerde in meer dan 8.000 kandidaturen voor openstaande vacatures bij Delhaize. Een aanzienlijk aantal, zeker als je ook nog eens alle kandidaten meerekent die we rechtstreeks hebben gevonden met behulp van de StepStone-database!”

Volledige getuigenis

.
around media

Thijs Morlion – COO & Co-Founder, Around Media

“Het is een plezier te werken met Stepstone. We zijn er steeds snel geholpen, krijgen genoeg profielen binnen en er wordt telkens bij elke vacature goed opgevolgd. Zo kunnen we steeds garanderen dat we snel onze vacatures kunnen invullen. Dit bespaart ons dus een al te grote zoektocht.”

.
testimonial-cirb

Frédéric Lo Dico – HR Advisor, CIBG

“StepStone was er vanaf de beginjaren bij en we hebben een sterke vertrouwensband opgebouwd. De rekruteringscijfers bevestigen die positionering want we stellen vast dat ongeveer 62 procent van de kandidaten aangeworven via jobsites afkomstig is van StepStone.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-headcount

Alexander Verswijvel, Business Development – Swapna de Prince, Consultant, HeadCount

“Sinds onze samenwerking met StepStone in 2011 meten we een hoge ratio tussen het aantal online vacatures en het aantal inkomende CV’s. Bovendien meten we een hoge kwaliteit van de CV’s; hieruit kunnen we concluderen dat Stepstone een zeer performant online jobplatform is.”

Volledig testimonial

.
testimonial-tripple-a-solutions

Thierry De Meester – Jean-Paul Van Damme – Managing Director – Recruitment & Selection, Triple A Solutions

“De voorbije drie jaar vonden we maar liefst 689 relevante cv’s via StepStone.be. Maar dat is niet het meest spectaculaire cijfer. Niet minder dan 256 van die potentiële medewerkers waren zo goed dat ze een plaatsje kregen in onze wervingsreserve. Dat is meer dan een derde van de kandidaten! Bovendien rekruteerden we 35 van die sollicitanten ook effectief – een duidelijk bewijs van de kwaliteit van StepStone.”

Volledige getuigenis

.
ING

Anne-Catherine Zoller – E-communication Specialist, ING

“StepStone onderscheidt zich van andere communicatiekanalen door de hechte relatie die we met hen hebben en het maatwerk dat ze leveren. We vinden dankzij StepStone de meest uiteenlopende profielen, wat ook hun ervaring of activiteitendomein zijn.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-mind-stretch

Fred Hamerlinck – Founder, Mindstretch

“”De reacties op de vacatures op StepStone zijn indrukwekkend. Ik zocht één nieuwe medewerker, maar de profielen waren zo goed, dat ik er uiteindelijk twee heb aangeworven. “”

Volledige getuigenis

.
Siemens

Lieven Huygens – Vincent Vandaele – Talent Manager – Lead Engineer, Siemens

“Onze eigen medewerkers brengen veel nieuwe kandidaten aan. Daarnaast is StepStone onze grootste bron van kandidaten, zowel voor jongeren met een technisch profiel, maar ook voor ervaren sales profielen en consultants. Dat is ook precies de kracht van StepStone: we hebben geen nood aan andere jobsites. Met één advertentie bereiken we de juiste kandidaten.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-zehnder

Annick De Ost – Peter Cuveele – HR Adviseur – Head of Marketing & Communication, Zehnder group

“StepStone wil dat wij scoren met onze campagnes. En dus zetten ze alles in het werk om onze advertenties onder de aandacht van de juiste kandidaten te brengen.”

Volledige getuigenis

.
AG Insurance

Isabelle Vanlerberghe – Development & HR Communication Manager, AG Insurance

“We benutten een hele resem kanalen om kandidaten te vinden voor onze vacatures: jobsites, netwerken, beurzen, onze eigen website,… Dat is logisch gezien onze grote nood aan nieuwe krachten. Toch valt het op dat de instroom via StepStone heel groot is. Liefst een vijfde van alle kwaliteitsvolle cv’s komt via hen. Dat is indrukwekkend.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-altimate

Annelies Kampert – HR Officer Belux, Altimate

“De cijfers spreken voor zich: in minder dan twee maanden vond StepStone dat ‘onvindbare’ profiel voor ons.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-sucriere

Luke Volont – Commercieel Assistent dept. Afrika, Compagnie Sucrière

“Van nul reacties op onze print campagne tot 12 interessante profielen via StepStone. Ons rekruteringsprobleem is van de baan!”

Volledige getuigenis

.
testimonial-profile-group

Andrew Simmonds – Managing Director, Profile Group

“We houden van cijfers en meetbare resultaten bij Profile Group. En de cijfers van StepStone zijn keer op keer indrukwekkend.”

Volledige getuigenis

.
testimonial-asap

Sabine Dury – Segment Development Office, ASAP

“We zijn door de jaren heen echte fans geworden van StepStone. En dat heeft écht niet alleen te maken met de fijne samenwerking.”

Volledige getuigenis

.