De juiste kandidaten voor uw jobs

Bij StepStone willen we de beste kandidaten en de beste bedrijven met elkaar in contact brengen. En om dat doel te bereiken, trekken wij via onze site voortdurend nieuwe kwalitatieve kandidaten aan, en dat, doen we als volgt:

Actieve bezoekers StepStone heeft in de loop der jaren op de arbeidsmarkt een stevige reputatie opgebouwd. Veel kandidaten zijn regelmatige bezoekers van onze site en hebben een actief profiel op StepStone.

mailings Meer dan 900.000 gekwalificeerde kandidaten zijn ingeschreven op onze verschillende mailings. Via de Job Agent krijgen ze per e-mail de nieuwe jobs die overeenkomen met hun profiel, en anderzijds geeft onze newsletter hen tips om efficiënt te solliciteren.

Zoekmotoren
Ons team van specialisten stelt alles in het werk opdat StepStone op zoekmachines zoals Google goed vindbaar is. Op die manier kunnen wij kandidaten aantrekken die nog niet op StepStone zijn ingeschreven.

Partnersites Om een maximum aantal kandidaten te bereiken, heeft StepStone partnerships uitgebouwd met meer dan 100 gerenommeerde Belgische sites. Als u een job publiceert op StepStone verschijnt die ook op onze relevante partnersites.


Sociale media De sociale media zijn een bijkomend kanaal om uw jobs te promoten en daarom publiceren wij uw advertenties op onze overeenkomstige Twitteraccounts. Wij volgen ook de technologische evoluties op de voet en stellen u aangepaste producten voor die de visibiliteit bevorderen.

En die inspanningen lonen! In België doen zowel kleine als grote bedrijven uit alle denkbare sectoren een beroep op onze diensten om hun aanwervingscampagnes tot een goed einde te brengen. Ze kiezen voor StepStone voor de goede resultaten die wij afleveren.


Ontdek nog meer goede redenen om een beroep te doen op StepStone voor uw aanwervingen:

Advies van experts tijdens alle stappen van het proces
Statistieken bewijzen meer dan een lange uiteenzetting
Onze klanten leggen u zelf uit waarom ze op StepStone vertrouwen

Informatie kandidaten
(Juli 2016)

  • Opzoekbare profielen: 361.213

  • Nieuwe profielen: 2.413

  • Job Agent abonnees: 790.882

  • Aantal bezoeken: 1.187.835

Meer statistieken

Vind de beste kandidaat