Locatie
Brussel
Google Maps
Contract
Vast contract, onbepaalde tijd
Statuut
Voltijds
Contact
Elia
Site
Klik hier
Bedrijfspresentatie
Klik hier
Loading...
 
Wij willen graag weten wat jij vindt van StepStone

Jobs zoeken

  Operational Project Assistant

  Jobs
  Over ons
  Waarom ons
  Getuigenissen
  Benefits
  Career opportunities
  Products & Services
  Contacteer ons

  Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV. Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen. De Elia groep heeft een team van 1800 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen.

  Als eigenaar en beheerder van de transmissienetten in België en Duitsland, speelt de Elia groep een belangrijke rol en opdracht in het ondersteunen en concretiseren van het Europees energie- en klimaatbeleid.

  Wij zijn op zoek naar een (m/v):

  Operational Project Assistant

  Functiebeschrijving

  Doel van de functie

  Op een proactieve manier ondersteuning bieden aan de Project Leaders (PL) en aan de Program Managers (PM) betreffende:

  • De coördinatie en de opvolging gedurende de hele levensduur van een infrastructuurproject (van opstart tot afsluiting)
  • De opvolging van het project op budgettair, financieel en boekhoudkundig vlak (inclusief het beheren van de contractuele documenten)
  • De opvolging van de planning van de projectmatige mijlpalen in SAP, zodat de PL’s hun projecten op de meest efficiënte manier kunnen organiseren en realiseren.

   Activiteiten

  • Voert volgens de aanwijzingen van de PL tijdens heel de duur van het project de verschillende mijlpalen in de tool (SAP) in en realiseert, via SAP of Excel, de verschillende controles en follow-ups gelinkt aan deze mijlpalen, teneinde de goede uitvoering van het project in de verschillende tools te waarborgen.
  • Coördineert het invoeren en het updaten en/of het controleren van de projectbudgetten in de tools (SAP, Excel) teneinde te waarborgen dat de business de financiële evolutie van zijn projecten kan volgen.
  • Verleent op proactieve wijze ondersteuning aan de PL’s en PM’s, opdat hij de budgettaire, financiële en administratieve aspecten en de planning van de projecten efficiënter kan beheren.
  • Start volgens de aanwijzingen van de PL/PM het aanmaken van de projectfiches A en B en coördineert de realisatie en de validatie ervan met de PL/PM en het secretariaat van het MTP teneinde te verzekeren dat ze aan de besluitvormingsorganen worden voorgesteld.
  • Creatie en administratieve opvolging van de aanvragen tot bestelling (ATB’s), de shopping carts, de magazijnreserveringen, de bestellingen en de leveringen in verband met de bestellingen, teneinde het aankoopproces op te starten en te waarborgen dat de leveranciers de bestellingen correct en binnen de overeengekomen termijnen uitvoeren.
  • Opstellen van de "Eigendomsoverdracht" wanneer de door Elia gevraagde leveringstermijn wordt overschreden.Coördineert op verzoek van de PL de follow-up van afrekeningen, werkopdrachten (WO's) of de bestellingstoeslagen en vertaalt ze in ATB's om de bijvoegsels bij bestellingen of afroepen op raamakkoord te creëren.
  • Ervoor zorgen dat de administratieve documenten in zijn bezit zijn (processen-verbaal van voorlopige, industriële of definitieve oplevering, veiligheidsclausules en attesten) om de dossiers te kunnen afsluiten en de bankwaarborgen of ingehouden betalingen te kunnen vrijgeven.
  • Is verantwoordelijk voor het realiseren en/of updaten van de werkprocedures betreffende de opvolging van de projecten die door de OPA’s worden gebruikt om transparantie in deze processen te creëren en ervoor te zorgen dat de OPA’s het gedetailleerd beheer van de dossiers op uniforme wijze uitvoeren.

  Profiel

  Functievereisten:

   

  • Bachelordiploma of equivalent door ervaring
  • Georganiseerd, gestructureerd en een kritische ingesteldheid
  • Goede teamgeest
  • Autonoom, precies en klantgericht
  • Efficiënte communicatie
  • Tweetalig Nederlands/Frans
  • Doorgedreven kennis van Excel (Rapport Xls) en SAP is een pluspunt

  Interesse?

  Voor meer info surf snel naar www.elia.jobs.

  Elia vervoert energie over het hele land, van waar het geproduceerd wordt naar waar het nodig is. Zo doen wij in heel België het licht branden.

  Als deel van de Elia groep spelen we ook een belangrijke rol op internationaal niveau.
  Dag in dag uit vertrouwen mensen en organisaties op Elia, net zoals wij ook op onze gedreven mensen vertrouwen.

  Onze experten hebben een passie voor techniek en innovatie, maar zijn zich ook bewust van hun essentiële rol voor de samenleving.

  Zo vind je bij Elia de energie en de uitdaging die je zoekt, in België of elders, nu en in de toekomst.

  Ontdek meer getuigenissen op elia.jobs.

  [benefits]
  [career]

  Energiek van natuur of nood aan extra spanning? Bij Elia kijken we altijd uit naar gedreven professionals die ook maatschappelijk iets relevants willen doen. Je mag alvast rekenen op heel wat voordelen. Een carrière waarin je mee het verschil maakt in een razend interessante energielandschap, bijvoorbeeld. Met aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden, opleidingen, een interessant salarispakket en een leuke werksfeer.

  Doorgroeimogelijkheden

  Bij Elia vinden we het belangrijk dat de medewerkers hun loopbaan ten volle kunnen uitbouwen. We bieden dan ook heel wat mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien.

  Opleidingen

  De energiemarkt innoveert en evolueert constant. De medewerkers van Elia kunnen dan ook rekenen op een ruim opleidingsaanbod.

  Voordelen

  Elia biedt je niet alleen een aantrekkelijk salaris aan, maar ook enkele interessante voordelen. Daarnaast streven we naar een goede balans tussen je werk en je privéleven.

  Sport & ontspanning

  Bij Elia vinden we een aangename werksfeer heel belangrijk. Je kan daarom deelnemen aan heel wat (sportieve) activiteiten en ons communicatiedepartement houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

  We hebben in België verschillende vestigingen. Klik op de vestigingen om het toegangsplan te openen.

  waar vind je ons

  Monnoyer Lendelede Lochristi Merksem Av. de Vilvorde Stalen Bressoux Emperor Gouy Namur Villeroux

  Contactgegeven HR:

  jobs@elia.be
  [products & services]

  Maak jouw Job Agent aan
   
  • Vacatures Zoeken
  • StepStone in het buitenland
  Werk zoeken
  (functie, bedrijf, referentienr.)
  (gemeente of postcode)