Microsoft Engineer Salaries in Belgium

As a Microsoft Engineer you can expect an average salary of 36.400 €. The salary range as a Microsoft Engineer is between 31.300 € and 45.800 €. For a job as a Microsoft Engineer, there are many job offers in Brussels, Antwerp, Ghent. On StepStone.be, you can currently find 202 open jobs for the occupation Microsoft Engineer in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
36.400
31.300
Average
45.800

Jobs for Microsoft Engineer

Senior DevOps Engineer

Smals
 • Brussel
Smals Senior DevOps Engineer Als Senior DevOps Engineer werk je en de verschillende infrastructuurteams om de ontwikkelde toepassingen en systemen in het ecosysteem van Smals te integreren.

Microsoft Dynamics Consultant

Axians Belgium
 • Verlorenbroodstraat 122, Merelbeke
Als Microsoft Dynamics Consultant bij Axians werk je mee aan de digitalisatie van de business processen van klanten!

DevSecOps System Engineer

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Bruxelles
HPE Unix, Redhat Enterprise Linux, Microsoft Windows - Binnen dit team zijn we op zoek naar een DevSecops System Engineer die ook bereid is om de verantwoordelijkheid op te nemen als technical product owner ...

Product Owner Microsoft Teams

ICT TALENTS
 • Antwerp
Verzekeren dat engineers, support engineers en projectmanagers beschikken over het geschikte technisch kennisniveau met betrekking tot de specifieke dienst of product onder andere door ...

Windows System Engineer

Smals
 • Brussel
Smals Windows System Engineer Als Windows System Engineer maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de Windows IT-infrastructuur.

IS Engineer

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Om een van onze partner-klanten te ondersteunen, zijn we op zoek naar een IS Engineer . Als System Engineer bij deze overheidspartners gelegen in het zuiden van Brussel, werk je mee aan het ontwerp en het ...

Project Engineer Document & Record Management

Pfizer SA
 • Puurs
Na een grondige kennismaking met Pfizer Puurs en de procedures rond documenten en records, ga je aan de slag in het document & record projects team als Project engineer. * Vlot kunnen werken met Microsoft Office

Dev Engineer Netwerk en Security

Argenta
 • Antwerpen
Als Dev Engineer Netwerk en Security ben je verantwoordelijk voor het design, de implementatie en het onderhouden van de netwerk- en security services van Argenta in .

Junior System Engineer

TopTalents
 • Oudenaarde
Voor onze klant, een dynamisch en gezellig bedrijf in de mooie Vlaamse Ardennen, zoeken we een ervaren System Engineer, én een junior System Engineer.

Project Engineer Data Compliance

Pfizer SA
 • Puurs
Vlot kunnen werken met Microsoft Office
 • 1-10 from 202
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.