Lab Manager Salaries in Bruges

As a Lab Manager you can expect an average salary of 51.900 €. The salary range as a Lab Manager is between 45.000 € and 63.000 €. For a job as a Lab Manager, there are many job offers in Tielt. On StepStone.be, you can currently find 25 open jobs for the occupation Lab Manager in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
51.900
45.000
Average
63.000

Lab Manager jobs in Bruges

Medewerker kwaliteit - Chemie

S&you
 • Tielt
Je bent het eerste aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor het borgen van de flow van de Lab Inspectie (LI) teststalen.

Technicien de diagnostic Automotive-Truck

GMTO België BV
 • Vlaanderen & Wallonië
GMTO België BV * Vlaanderen & Wallonië * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - GMTO is in de automotive wereld gekend voor het opleiden en ondersteunen van werkplaatsen bij voertuigstoringen van elektrische ...

Quality Engineer Automotive

Jefferson Wells
 • Dendermonde
Voor een grote, internationale speler zijn we op zoek naar een Consultant Customer Quality Engineer regio Dendermonde.

Production Quality Engineer

Jefferson Wells
 • Zedelgem
We zijn op zoek een Production Quality Engineer (M/V/X) voor een internationale speler, gevestigd in de regio Brugge. Als Production Quality Engineer ben je de spilfiguur analyses over uitval binnen de productie.

Automotive Technical Specialist

Van Mossel Automotive Groep
 • Borgerhout
Als Automotive Technical Specialist kom je terecht in de operationele afdeling en Technical Department . In het kader van onze sterke groeiontwikkeling, zijn we daarom op zoek een Automotive Technical Specialist.

Laborant

S&you
 • Wielsbeke
Ervaring als laborant is een grote meerwaarde - S&you * Wielsbeke * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een chemische producent zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het kwaliteitslabo.

R&D Ingenieur

Teknik
 • Tielt
Dan ben jij de R&D Ingenieur die ik zoek. Als R&D Ingenieur ben je medeverantwoordelijk voor het projectmatig uitwerken van innovatieve ideeën rond nieuwe producten.

Electrical Field Engineer

Noël Franklin bvba
 • Gent
Werk als Electrical Field Engineer op industriële installaties op verschillende sites in Europa. * De hoofdtaak van een Electrical Field Engineer is om elektrische onderaannemers op locatie/werven te ...

Laborant voorbereiding Organics

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Wevelgem
Momenteel zijn wij voor de vestiging te Wevelgem op zoek naar een Laborant voorbereiding organics. Als laborant sta je in voor de voorbereiding van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek.

R&D ENGINEER

HAYS
 • Ieper
Binnen deze job als R&D engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe formules ter creatie/optimalisatie van nieuwe/bestaande producten.
 • 1-10 from 25
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.