Junior project engineer lonen in België

Als Junior project engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Junior project engineer ligt tussen 39.400 € en 56.700 €. Voor een job als Junior project engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 122 vacatures terugvinden voor het beroep van Junior project engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.200
39.400
Gemiddelde
56.700

Vacatures in Junior project engineer

Ingénieur Projet Junior

proselect
 • Herstal
Afin de poursuivre son développement, notre mandant s'allie à proselect dans sa recherche d'un.e : Ingénieur Projet Junior (H/F/X)

Junior Project Engineer

Dixon Engineering
 • Kempen
Onze opdrachtgever, een toonaangevend chemisch bedrijf, gelegen in de Kempen, is op zoek naar een Junior Project Engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire projecten.

Junior Project Engineer

JOHN ZINK INTERNATIONAL LUXEMBOURG
 • Dudelange
, you will learn to be responsible for the on-time delivery, budget and quality of the project. We will shape you to become a strong Project Manager by providing you with Project Management ...

Projectmedewerker Klimaat

Stad Oudenaarde
 • Oudenaarde
Stad en OCMW Oudenaarde zijn op zoek naar een projectmedewerker klimaat (m/v/x), niveau B1-B3, in voltijds contractueel dienstverband.

Purchasing Assistant voor project 3 maanden Turnhout

OfficeTeam
 • Turnhout
Tijdelijk werk, interim, projectbasis

Project Engineer

MobilityPlus cvba
 • Gent
Als project engineer werk je enerzijds als back-up van de salespersoon die de baan op gaat. * Verantwoordelijk voor het opvolgen van projecten van A-Z * Ervaring in het leiden van projecten

Projectmanager Renovatie en Nieuwbouw Projecten

Winvest Holding
 • Antwerpen
Een innoverende, progressieve, en sterk groeiende Antwerpse vastgoedinvesteerder zoekt PROJECTMANAGER VOOR RENOVATIE- en/of VOOR NIEUWBOUW- PROJECTEN.

Projectbegeleider

Plantyn
 • Berchem
Als projectbegeleider zorg je voor het begeleiden en coördineren van een project vanaf manuscript tot oplevering van het finale Cpdf bestand. * Je kan uitstekend projecten opvolgen en haalt hier energie uit.

Interne Project Developer

Arbalett
 • Antwerpen
Voor een projectontwikkelaar in regio Antwerpen met meer dan 100€M omzet, zijn we momenteel op zoek een gedreven en organisatorische interne project developer.

Senior Project Manager

QBuild Sàrl - Ingénieurs Conseils
 • Windhof
QBuild s.à.r.l. - Ingénieurs Conseils - Bureau d'Ingénieurs conseils, spécialisé dans la gestion / coordination de projet de construction et implanté au Grand-Duché du Luxembourg recherche Senior Project ...
 • 1-10 Van 122
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.