Engineering Project Manager Salaries in Mechelen

As a Engineering Project Manager you can expect an average salary of 67.300 €. The salary range as a Engineering Project Manager is between 58.100 € and 78.600 €. For a job as a Engineering Project Manager, there are many job offers in Brussels, Antwerp, Mechelen. On StepStone.be, you can currently find 239 open jobs for the occupation Engineering Project Manager in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
67.300
58.100
Average
78.600

Engineering Project Manager jobs in Mechelen

PROJECT MANAGER STEELCONSTRUCTION

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Door een sterke toename in het aantal projecten zijn zij voor regio Antwerpen op zoek een ervaren Project Manager/Senior Projectleider die houdt van variatie en uitdaging in een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf.

Project Manager - Hightech Machinebouw - 20% reizen

Dixon Engineering
 • Brussel
Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten Oosten van Brussel op zoek een ervaren Project Manager met brede technische kennis die graag carrière wil maken ...

Production Manager - Chemie

Dixon Engineering
 • Haven van Antwerpen
Dixon Engineering Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek een technisch sterke Production Manager met uitstekende people management skills die houdt van ...

Account Manager Engineering Software

Sales Talents
 • Vlaanderen
De partner van Sales Talents levert software en diensten voor het automatiseren van engineering processen. Ter uitbreiding van hun Sales Team gaan wij op zoek naar een Account Manager ICT Software voor regio Vlaanderen.

Engineering Manager Life Sciences

JSR MICRO
 • Heverlee
Als Engineering Manager bepaal je mee en implementeer je de strategie van ons Engineering departement en dit in lijn met de objectieven van de JSR Life Sciences unit.

Maintenance Manager - Voedingsindustrie

Dixon Engineering
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Dixon Engineering Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de Belgische vestiging in de Kempen op zoek naar een Maintenance Manager met sterke people management skills die graag mee de ...

MAITENANCE MANAGER l 2-3 Ploegen in een fantastisch bedrijf

Fuse Engineering
 • Vlaanderen
Fuse Engineering Ze zijn dringend op zoek naar een Maintenance Manager in een 2- of 3 ploegen systeem die zich bij hun huidig team wil voegen.

HSE MANAGER BINNEN FARMACEUTISCHE MULTINATIONAL

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Als QHSE Manager ben je in het bezit van een bachelor chemie of een ander relevant diploma gerelateerd aan engineering. Fuse Engineering Op dit moment is dit bedrijf, gelegen in Antwerpen, op zoek naar een HSE Manager .

JUNIOR QUALITY MANAGER duurzame internationale start-up

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Fuse Engineering Wegens hun revolutionair product zit men in volle expantie en is men een junior Quality manager op zoek die weet van aanpak.

ALLROUND PRODUCTION MANAGER | Leuven

Fuse Engineering
 • Leuven
Fuse Engineering * Je behaalde een liefstmasterdiploma binnen industrial engineering of gelijkwaardig door ervaring
 • 1-10 from 239
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.