Coordinator Salaries in Belgium

As a Coordinator you can expect an average salary of 44.200 €. The salary range as a Coordinator is between 37.600 € and 54.200 €. For a job as a Coordinator, there are many job offers in Brussels, Antwerp, Ghent. On StepStone.be, you can currently find 271 open jobs for the occupation Coordinator in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
44.200
37.600
Average
54.200

Jobs for Coordinator

Consular Coordinator

L'Ambassade du Canada/ Embassy of Canada
 • Brussels
The Consular Coordinator is often the first point of contact for Canadians in distress.

Test Coordinator

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
We zijn momenteel op zoek naar een Test Coordinator die belast zal worden met de opstelling, de coördinatie en de uitvoering van de testplannen voor de verschillende platformen ontwikkeld door één van ...

Coördinator Service Gebouwen & Stelplaatsen Vlaanderen

De Lijn
 • Vlaanderen
Als Coördinator Service Gebouwen & Stelplaatsen ben je verantwoordelijk voor het beheer van het operational excellence verbeterprogramma.

Coördinator omgeving

Lokaal Bestuur Borsbeek
 • Borsbeek
Lokaal bestuur Borsbeek is op zoek een (m/v/x) Coördinator omgeving - Als coördinator omgeving sta je in voor het onderzoek van, de voorbereiding van en de adviesverlening over omgevingsvergunningen met het ...

Coördinator noodplanning

Hoogstraten BVBA
 • Hoogstraten
De 'Interlokale Vereniging Noodplanning Noorderkempen' zoekt daarom voor hun cel noodplanning 1,5 voltijds equivalent coördinator noodplanning.

Coördinator HVAC

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Als coördinator/coördinatrice HVAC sta in voor de technische exploitatie en onderhoud op het vlak van HVAC (verwarming - ventialatie - koeling) voor de gebouwen op de verschillende campussen van de VUB ...

Shift coördinator - 2 ploegen

Pfizer SA
 • Puurs
De Shift Coördinator Ampouleteam van Filling SolSus zorgt ervoor dat mensen, middelen en equipment op een doeltreffende manier worden ingezet, zodat de vooropgestelde objectieven op korte termijn worden gehaald.

Coördinator elektriciteit

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Als coördinator/coördinatrice elektriciteit sta je in voor de technische exploitatie en onderhoud op vlak van elektriciteit voor de gebouwen op de verschillende campussen van de VUB teneinde deze in ...

Maintenance Coördinator

Phoenix Services of Belgium BV
 • Gent
Als Maintenance Coördinator ben je verantwoordelijk voor de efficiënte uitvoering van het preventief onderhoud.

Coördinator verblijfsrecreatie Zilvermeer

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Voor het Departement Vrije Tijd – Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zijn we op zoek naar coördinator verblijfsrecreatie. en 4 wachters, leidt onze coördinator dit alles in goede banen.
 • 1-10 from 271
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.