Claim Analyst Salaries in Belgium

As a Claim Analyst you can expect an average salary of 36.200 €. The salary range as a Claim Analyst is between 29.100 € and 42.700 €. For a job as a Claim Analyst, there are many job offers in Brussels, Antwerp, Ghent. On StepStone.be, you can currently find 43 open jobs for the occupation Claim Analyst in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
36.200
29.100
Average
42.700

Jobs for Claim Analyst

Gestionnaire sinistres Accidents du Travail

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Brussel, Antwerpen
Kennis en ervaring in het schadebeheer arbeidsongevallen is een vereiste - Binnen het departement Claims zijn wij op zoek een bekwame medewerker voor het team Arbeidsongevallen in Antwerpen of in Brussel.

Gestionnaire sinistres accidents du travail

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Brussel
We zijn op zoek naar een Schadebeheerder arbeidsongevallen voor ons kantoor in Brussel voor een contract van onbepaalde duur. * Ervaring op het gebied van arbeidsongevallen of schadebeheer is een pluspunt

Schadebeheerder Burgerlijke Aansprakelijkheid

AG Insurance
 • Brussel
Om ons team in Antwerpen te versterken, zoeken we nu een enthousiaste Schadebeheerder Burgerlijke Aansprakelijkheid. Bij Claims Non-Life zorgen we dat elk schadegeval met evenveel zorg en empathie wordt afgehandeld.

Schadebeheerder Brandverzekeringen

AG Insurance
 • Brussel
Om ons team in Antwerpen te versterken, zoeken we nu een enthousiaste schadebeheerder brandverzekeringen. Bij Claims Non-Life zorgen we dat elk schadegeval aan je woning met evenveel zorg en empathie wordt afgehandeld.

Schadebeheerder Transport

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als schadebeheerder ben je het intern en extern aanspreekpunt voor de vloot- en goederenschades bij jouw klanten. * Bij voorkeur heb je reeds werkervaring als dossier-, schadebeheerder,..

Deskundige Schadebeheer

Farys
 • Gent
Als deskundige Schadebeheer sta je zelfstandig in voor het opstarten, behandelen en afwerken van verschillende verzekeringsdossiers, voornamelijk schadedossiers.

Schadebeheerder Arbeidsongevallen

AG Insurance
 • Berchem
Voor ons afdeling Claims Arbeidsongevallen in Berchem zoeken wij een gemotiveerde schadebeheerder arbeidsongevallen.

SCHADEBEHEERDER

HAYS
 • Brussel
Hays Bank & Verzekeringen is momenteel voor hen op zoek naar een Schadebeheerder .

Polyvalent Schadebeheerder

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als polyvalent schadebeheerder sta je in voor de volledige opvolging van de schadedossiers bij de aan jou toegewezen klanten.

Schadeadviseur

Walters People
 • Ternat
Voor een sterke speler binnen verzekeringen gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schadeadviseur om het team te versterken.
 • 1-10 from 43

Salary information for similar job titles

All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.