Business Analyst Salaries in Leuven

As a Business Analyst you can expect an average salary of 47.600 €. The salary range as a Business Analyst is between 41.000 € and 58.200 €. For a job as a Business Analyst, there are many job offers in Brussels, Mechelen, Leuven. On StepStone.be, you can currently find 471 open jobs for the occupation Business Analyst in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
47.600
41.000
Average
58.200

Business Analyst jobs in Leuven

Senior Business Analyst

Dixon Finance
 • Leuven
Voor 's werelds betrouwbaarste leverancier van beeldtechnologie zijn wij op zoek naar een Senior Business Analyst , dit voor hun business tak gespecialiseerd in hoogtechnologische meetinstrumenten.

Business Analyst

Arvesta
 • Leuven
Arvesta zoekt een gedreven Business Analyst. Je maakt deel uit van het centrale commercial excellence team maar werkt uiteraard in onze matrix zeer nauw samen met de verschillende business units Animal ...

Interim Senior Business Analyst

Hyphen
 • Leuven
Voor 's werelds betrouwbaarste leverancier van beeldtechnologie zijn wij op zoek naar een Senior Business Analist a.i., dit voor hun business tak gespecialiseerd in hoogtechnologische meetinstrumenten.

Business Analyst, gestionnaire du processus budgétaire

ASBL Cliniques de l’Europe
 • Brussel
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Business Analyst (m/v/x) die ook verantwoordelijk zal zijn voor het budgetteringsproces.

Business Analyst / Functional Analyst

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Business Analyst/Functional Analyst te worden? En zorgt ervoor dat de ontwikkeling voldoet aan de gestructureerde business requirements.

HR Business Analyst

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Werkgroepen te organiseren of er het voortouw in te nemen om de behoeften van de business te bepalen;

Senior Business Analyst Reporting & Transparency

Elia nv/sa
 • Bruxelles
Je definieert de verwachtingen van de business voor de ontwikkeling van IT-middelen. * Op basis van de samenvatting van de behoeften van de business of de businesscase, stel je het document op met de ...

Business Analyst / Data Analyst

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Business Analyst te worden met de juiste vaardigheden om ook taken van een Data Analyst uit te voeren? Deze job als Business Analyst is misschien geknipt voor jou.

Business Analyst

Eiger North NV
 • Vlaanderen, Brussel
Eiger North, is een sterk competence center in business, functionele, data analyse en project opvolging binnen De Cronos Groep. * Wij zijn op zoek hongerige en dorstige ervaren business analysten en business process experten.

Senior Business Analyst/Controller

ISS Facility Services
 • Vlaams-Brabant
Je staat in voor de consolidatie van de cijferinformatie in samenwerking met de business * Je bespreekt de van business(p)review met operaties
 • 1-10 from 471
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.