Adjoint/e de production Salaries in Antwerpen

As a Adjoint/e de production you can expect an average salary of 32.400 €. The salary range as a Adjoint/e de production is between 27.100 € and 41.400 €. For a job as a Adjoint/e de production, there are many job offers in Antwerp, Mechelen, Puurs. On StepStone.be, you can currently find 45 open jobs for the occupation Adjoint/e de production in Belgium. More info on the average wages you can find underneath.
32.400
27.100
Average
41.400

Adjoint/e de production jobs in Antwerpen

Productieoperator Afvul - Inpak

Anda Sauces
 • Boortmeerbeek
Anda Sauces is sinds de jaren 80 een familiebedrijf dat ondertussen een belangrijke en onmisbare partner werd in de horeca!

Productiemedewerker 2-ploegen of dagwerk - Sint-Niklaas

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Als productiemedewerker zal je na een intensieve opleidingsperiode mee ingeschakeld worden om de productielijnen te sturen.

MEDEWERKER VERZEKERINGEN (PRODUCTIE)

HAYS
 • Kontich
Als Medewerker Verzekeringen Productie ga je in eerste instantie op de afdeling productie. Je volgt de dossiers administratief op waarbij je polissen (BOAR) zal wijzigen volgens de wensen van de klant.

Production Support Engineer

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
The Production Support Engineer is fascinated by following up, trouble shooting and optimizing the production processes, where quality and teamwork are key.

Production Teamleader - Perfecte Work-Life Balance!

Dixon & Company
 • Antwerpen
Wegens het nakend pensioen van een van de werknemers zijn zij voor de site ten zuiden van Antwerpen op zoek een Production Teamleader die houdt van het enthousiasmeren ...

Production Supervisor

Manna Foods N.V.
 • Schoten
Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en organiseren van de productie. * Je gaat er steeds 110% voor om de (arbeids-)veiligheid, de kwaliteit, de ...

Junior Production Engineer

Experis
 • Duffel
Dan ben jij misschien wel de Production Engineer die wij zoeken! Ben je op zoek een nieuwe uitdaging als Production Engineer en ben je klaar om je eerste stappen te zetten in het leidinggeven?

Production Engineer

Experis
 • Duffel
Als Production Engineer kom je terecht in een no-nonsense omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de realisatie van de productieobjectieven.

Production Engineer

Experis
 • Grobbendonk
Als Industrieel Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van projecten binnen de productie.

Compliance Engineer

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
Changes initiated by production or maintenance * Needs to have sufficient knowledge of equipment qualification on GMP systems for production of API 's
 • 1-10 from 45
All displayed salary data are based on statistical surveys by StepStone. These are average values and the data cannot be assigned to individual job offers.