Acheteur/euse junior lonen in Brugge

Als Acheteur/euse junior mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Acheteur/euse junior ligt tussen 34.300 € en 50.700 €. Voor een job als Acheteur/euse junior zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Acheteur/euse junior in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.200
34.300
Gemiddelde
50.700

Vacatures in Acheteur/euse junior in Brugge

Category Buyer

Dixon Supply Chain
 • Brugge
Dixon Supply Chain * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met de ogen en oren gericht op supply chain management.

Technical Buyer

Ausy Group Belgium NV
 • Brugge
Ausy Group Belgium NV * Brugge * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Ben je gebeten door aankoop en heb je een technische achtergrond? Spreek je vlot Nederlands, Engels en ook een mondje Frans?

Senior Buyer

Experis
 • Brugge
Experis * Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Permanent Contract - Bruges area

Strategic Purchasing Manager

Dixon Supply Chain
 • West-Vlaanderen
In dit kader zijn ze op zoek een Strategische Purchasing Manager voor de site in West-Vlaanderen, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Productspecialist Aankoop

Cras NV
 • Waregem
We zijn op zoek een resultaatsgerichte productspecialist (aankoper) met sterke relationele vaardigheden en een groot leervermogen. Alsook steeds op de hoogte te zijn van de product-, markt- en projectinfo. Cras NV * Waregem

Verantwoordelijke Aankoop en Administratie

Synergie Belgium nv
 • Wielsbeke
Synergie Belgium nv * Wielsbeke * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Als External Sample Coördinator ben je verantwoordelijk voor een vlotte flow van het staalmateriaal.

Directeur Aankoop

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Voor de CM-Groep zijn we op zoek naar een Directeur Aankoop (m/v/x) Voor meer informatie over de functie, Aankoop & Logistiek : ) of Rik Dessein (Algemeen Directeur Ondersteunende Diensten : ).

Procurement Lead - Verpakkingsmaterialen

Dixon Supply Chain
 • Ieper
In dit kader zijn ze op zoek naar een Procurement Lead Verpakkingsmaterialen voor de site in West-Vlaanderen, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Sales Consultants

Bolia
 • Brugge
Therefore we are looking for a strong sales team for our new store in Bruges. * Sales, follow-up and guidance * Experience with sales and service - always do your best * Training in sales, service and visual merchandising - Bolia * Brugge

Category Buyer Retail - Building Materials

Dixon Sales & Marketing
 • Antwerpen
Ter ondersteuning van de expansie gaat men op zoek naar een enthousiaste en gedreven Category Buyer Building Materials. Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is een bekende en sterk gewaardeerde speler binnen de retail.
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.