Accountmanager retail lonen in Sint-Niklaas

Als Accountmanager retail mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Accountmanager retail ligt tussen 41.800 € en 59.400 €. Voor een job als Accountmanager retail zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas. Op StepStone.be kan je momenteel 66 vacatures terugvinden voor het beroep van Accountmanager retail in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.700
41.800
Gemiddelde
59.400

Vacatures in Accountmanager retail in Sint-Niklaas

Sales Representative Elektro / DIY

Sales Talents
 • West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen, Antwerpen
Ter versterking van hun team kijken we uit een ondernemende Account Manager mét potentieel om te groeien een Key Account Manager rol en dit voor de regio West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen & Antwerpen.

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich, België, Nederland, Luxemburg
Acurity is een snelgroeiende, toonaangevende speler in de markt van retail security met productgroepen als artikelbeveiliging, camerabeveiliging, RFID en klantentelsystemen.

Regio en Project Manager

G & V Energy Group
 • Antwerpen, Limburg, Brussel
Als Regio/Project Manager ben jij de operationele eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen van verschillende Shops in Antwerpen - Limburg - Brussel. o Je staat in voor de coaching van de Site Managers

Manager Reporting & Controlling

Conessence
 • Wondelgem
Voor een snelgroeiend en familiaal bedrijf in de regio van Wondelgem, actief in de retail, zoeken we een Manager Reporting & Controlling - Als Reporting & Controlling Manager heb je een heel afwisselende functie.

Internal Sales

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Je ondersteunt zowel je klanten als je collega-Accountmanagers

Business Developer Engineering

Ausy Group Belgium NV
 • Sint-Denijs-Westrem
Wanneer een klant is uitgebouwd, geef je deze door aan één van de Account Managers en ga jij weer op zoek nieuwe interessante targets!

Digital Media Account Manager (FMCG)

Profile Group
 • Asse
Profile Group is een Rekruterings- en Selectiekantoor dat sinds 30 jaar kandidaten helpt in hun zoektocht werk voor klanten uit verscheidene sectoren.

SENIOR ACCOUNTMANAGER BODEM & BAGGER

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Men is op zoek naar een Account Manager die zijn wetenschappelijke vaardigheden wil toepassen op de engineering & consulting industrie.

FINANCIAL & SALES ANALYST Antwerpen

James Woodman
 • Antwerpen
Voor een gekende retail speler met een jaaromzet van 220 miljoen € zijn we op zoek naar een Financial Analyst .

Account Manager Raamdecoratie - WOVL

Manpower
 • West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Onze klant, een internationale producent van raamdecoratie en zonweringen, gaat op zoek een nieuwe Account manager.
 • 1-10 Van 66
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.