Account manager techniek lonen in La Louvière

Als Account manager techniek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 56.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Account manager techniek ligt tussen 47.700 € en 66.400 €. Voor een job als Account manager techniek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Halle (Vlaams-Brabant), Waterloo. Op StepStone.be kan je momenteel 29 vacatures terugvinden voor het beroep van Account manager techniek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
56.000
47.700
Gemiddelde
66.400

Vacatures in Account manager techniek in La Louvière

Account Manager Handgereedschappen

Sales Talents
 • Antwerpen, Vlaams-Brabant
Ter ondersteuning van hun commerciële activiteiten zijn we actief op zoek naar een Account Manager handgereedschappen voor de divisie - bouw & industrie en dit voor regio Antwerpen & Vlaams-Brabant.

Account Manager

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Ter versterking van hun team gaan wij actief op zoek naar een Account Manager richting de projectmarkt ( regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant) waarbij je graag de focus legt op de ...

Account Manager Outdoor Solutions

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Ter versterking van hun team gaan wij actief op zoek naar een gedreven Account Manager voor "Outdoor Solutions" ( regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant ) die zijn focus graag legt op ...

Mechanisch Monteur

Teknik
 • Halle
Heb je een passie voor techniek en mechanica?

Accountmanager Kredieten B2B – Antwerpen-Limburg

Talentfinder
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Om de sterke groei verder te ondersteunen zoeken zij een Accountmanager voor Antwerpen, Limburg en een deel van Vlaams-Brabant.

Account Manager FMCG

Dixon Sales & Marketing
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Voor een bekend productiebedrijf in de Kempen met klanten in de FMCG-sector zoals Unilever, Procter & Gamble, Rituals, Mars, etc. zijn we op zoek een nieuwe Account Manager.

Customer Service Assistant FR/NL/ANG

OfficeTeam
 • Waterloo
vous encodez dans SAP les conditions de collaborations conclues par le Key account manager ;

Elektrisch technieker - Chemie - Kempen

Dixon Engineering
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Jij hebt een passie voor techniek (ook in jouw vrije tijd ben jij een techneut in hart en nieren)

Polyvalent Storingstechnieker - Filevrije Kempen

Dixon Engineering
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Voor complexere storingen kan je ter ondersteuning terecht bij de ervaren Maintenance Manager en Productiemanager. * Professionele bachelor of HBO5 Elektromechanica, meet – en regeltechnieken.

Key Account Manager Automotive

A&S Careers
 • Antwerpen, Vlaams-Brabant
Om ons team te versterken, zijn wij momenteel op zoek een (m/v) Key Account Manager Automotive. * Als Key Account Manager vertegenwoordig je Berner in de Automotive sector voor de regio's Vlaams-Brabant & Antwerpen.
 • 1-10 Van 29
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.