Account manager techniek lonen in Antwerpen

Als Account manager techniek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 63.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Account manager techniek ligt tussen 53.700 € en 73.600 €. Voor een job als Account manager techniek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 110 vacatures terugvinden voor het beroep van Account manager techniek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
63.200
53.700
Gemiddelde
73.600

Vacatures in Account manager techniek in Antwerpen

Technisch Account Manager Elektriciteit & Telecom

Sales Talents
 • Vlaanderen
Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een Account Manager (m/v) met een achtergrond in elektriciteit voor regio Vlaanderen.

Account Manager Bouw & Industrie

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg
Ter ondersteuning van hun commerciële activiteiten zijn we actief op zoek naar een Account Manager projecten voor de divisie - bouw & industrie en dit voor regio Antwerpen & Limburg.

Account Manager Bouw

SAM
 • Antwerpen
Als Account Manager / Sales Engineer ben jij de verantwoordelijke voor de Regio Antwerpen. * Minimaal 5 jaar ervaring als Sales Engineer / Account Manager

Pediatrisch verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend
Je bent bereid je verder te bekwamen in verpleegkundig-technische handelingen en je streeft ernaar op de hoogte te blijven van de laatste evoluties en technieken.

Lab Operations Project Lead

Pfizer SA
 • Puurs
Het labo beheerst een diversiteit aan analytische als bioanalytische technieken zoals HPLC, UPLC, SEC, IC, GC, Karl Fisher, AAS, SDS, CE, IEF, Slot Blot, ICP-OES, ELISA, ….

Plant Engineer

Nippon Gases Belgium
 • Zwijndrecht
Je hebt een ingenieursdiploma in Electro-Mechanica en min. 2 jaar ervaring in de procesindustrie in een soortgelijke functie (Project Manager, Project Engineer, Operations, Plant Engineer, Process Engineer…)

Technical Sales

Igienair SRL - BV
 • Antwerp, Limburg
Ervaring in één van de volgende sectoren is een voordeel: HVAC/Koeltechnieken/Hard facilities/industriële reinigingen.

Mechanical Technician

Nippon Gases Belgium
 • Zwijndrecht
Nippon Gases Belgium * Zwijndrecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds Location Open map Scheldedijk 58, 2070 Zwijndrecht, België Commute Time

Monteur (m/f/d)

Innio
 • Gent, Antwerpen, Kortrijk
Gemiddeld is er één keer per maand in de regio een bijeenkomst met al je collega's en je manager om je bijvoorbeeld over technische zaken bij te praten.

Technisch Operator Vaccin - 3 ploegen

Pfizer SA
 • Puurs
Je bent in het bezit van een A2 (electro-)mechanica, chemie, procestechnieken of gelijkwaardig door ervaring
 • 1-10 Van 110
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.