Account Senior lonen in Kortrijk

Als Account Senior mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Account Senior ligt tussen 39.000 € en 56.400 €. Voor een job als Account Senior zijn er heel wat jobaanbiedingen in Roeselare, Kortrijk, Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 39 vacatures terugvinden voor het beroep van Account Senior in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.700
39.000
Gemiddelde
56.400

Vacatures in Account Senior in Kortrijk

Senior ACCOUNTANT - Regio Waregem

LEDR Executives Solutions
 • Waregem
Inspecteer accountboeken en boekhoudsystemen op efficiëntie en gebruik van geaccepteerde boekhoudprocedures.

External Account Manager Outdoor Living

HeadCount
 • Kruisem
HeadCount * Kruisem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds 'Creating healthy spaces', zo luidt de baseline én missie van Renson.

Account Manager Technico Commercial

ANDRESS CONSULTING
 • Tournai
Tournai * Indisponible - Les entreprises, les pouvoirs publics, les bureaux d'études, les entreprises de construction et les particuliers partout en Belgique peuvent faire appel à Envirosoil pour gérer tous les aspects de ...

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
 • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. * Als Key Accountmanager voor CEO's 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan ...

Key Account & Project Manager B2B

MARTENS & BRIJS
 • Roeselare
Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Mulder op zoek gaat een Key Account & Project Manager B2B met ervaring in en passie voor food en industrie.

International Business Developement Manager - Protein Market

Manpower
 • Roeselare
Verder sta je in voor het vertalen van het plan en ben je verantwoordelijk voor de verkoop bij en onderhandelingen met Key Accounts.

Sales Manager

HUDSON
 • Anzegem
Zelf heb je nog frequent contact met de belangrijkste key accounts en neem je de lead bij prospectie.

Intern Accountmanager met goede kennis Duits

HeadCount
 • Waregem
HeadCount * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van ons Belgisch familiebedrijf, Renson.

Commercial Support Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Izegem
Bergerat Monnoyeur * Izegem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben je klaar om onze nieuwe BM Rent-businessunit te versterken voor de verhuur van grondverzetmachines in België en Noord-Frankrijk?

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Belgium, North of France
Beheer van de key account-klanten met als doel: toename van de klantenbinding en tevredenheid.
 • 1-10 Van 39
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.