Account Manager Security lonen in Tournai

Als Account Manager Security mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Account Manager Security ligt tussen 37.500 € en 54.300 €. Voor een job als Account Manager Security zijn er heel wat jobaanbiedingen in Kortrijk, Doornik, Aat. Op StepStone.be kan je momenteel 19 vacatures terugvinden voor het beroep van Account Manager Security in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.700
37.500
Gemiddelde
54.300

Vacatures in Account Manager Security in Tournai

Responsable SIPP - HSE (h/f)

Leclère & Consultants
 • Ath, Tournai
Leclère & Consultants * Ath, Tournai * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Vous êtes une personne « de terrain » et aimez sensibiliser les autres à la sécurité et la sûreté ?

Account manager Afvalsector | Vast Contract

Manpower
 • Kortrijk
Account manager Afvalsector - In teken van groei, verwelkomen ze een nieuwe accountmanager om de business te onderhouden en verder op te krikken.

Postoverste Bewakingsagent

Facilicom Services Groep België
 • Kortrijk
Als betrouwbare security-partner draagt Trigion het nakomen van afspraken hoog in het vaandel.

Ervaren Commercieel Medewerker gezocht regio Kortrijk!

OfficeTeam
 • Kortrijk
In dit subteam werken in totaal momenteel 9 mensen, 7 ervan zijn actief als vertegenwoordigers, international account managers en een sales director, waarvan je de sparringpartner wordt.

Area Sales Manager (GERM- EN- FR)

Profile Group
 • Péruwelz
Our client PRECIBALL, world leader in the supply of industrial balls, is looking for an Area Sales Manager (GERM- EN- FR) to continue its development on the German market.

Intern Account Manager Duitsland

Renson Ventilation
 • Waregem
Renson Ventilation * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van ons Belgisch familiebedrijf.

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Belgium, North of France
Als Short-Term Rental Manager werk je vanuit ons verhuuragentschap gevestigd in het servicepunt van Izegem. o Beheer van de key account-klanten met als doel: toename van de klantenbinding en tevredenheid.

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
 • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. * Als Key Accountmanager voor CEO's 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan ...

Account Manager managed services

Sales Talents
 • Benelux
Ter versterking van hun team kijken we uit een ervaren Business Account Manager IT solutions om de Benelux verder uit te bouwen.

Alarmtechnicus Veiligheidssystemen

G4S Secure Solutions SA/NV
 • België
Kom voor G4S werken, wereldwijd specialist in security, safety en hospitality oplossingen en bouw mee aan ons succes.
 • 1-10 Van 19
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.