Accountmanager retail lonen in Bruxelles

Als Accountmanager retail mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 55.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Accountmanager retail ligt tussen 47.200 € en 65.700 €. Voor een job als Accountmanager retail zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 61 vacatures terugvinden voor het beroep van Accountmanager retail in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
55.000
47.200
Gemiddelde
65.700

Vacatures in Accountmanager retail in Bruxelles

Business Development Manager

Pass HR Services
 • België
Momenteel zijn zij op zoek een tweetalige Business Development Manager België. * U onderhandelt en bespreekt raamcontracten en voorwaarden met grote accounts en leveranciers.

KEY ACCOUNT MANAGER - FMCG TOP 3

HAYS
 • België
As a key Account Manager, you'll be responsible for the top 3 retail companies in Belgium. For an international company, based in Brussels and specialized in household products and personal care products, Hays is looking ...

Business Development Manager (Innovative Logistics Solutions)

Dixon Sales & Marketing
 • Zaventem
Om dit verhaal verder kracht bij te zetten wil men zich versterken met een Business Development Manager die zal focussen op het ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen op vlak van o.a. last-mile en e-commerce.

Accountmanager Binnendienst

Swepro Sprl
 • Arnhem
Wij zijn opzoek gedreven accountmanagers, die geen uitdaging uit de weg gaan * Als accountmanager moet u beschikken over commerciële vaardigheden

Regional Account Manager

Stanley Security Belgium
 • Mechelen, Kempen, Limburg
Voor Stanley Security Belgium zijn we op zoek naar een Regional Account Manager voor elk van onderstaande regio's;

Account Manager

Rialto Recruitment nv
 • Oost-Vlaanderen
Om deze groei te kunnen waarmaken, zijn zij momenteel op zoek naar een gedreven Account Manager (m/v/x) voor Oost-Vlaanderen.

Store Manager Sportswear

Sales Talents
 • Meise
Gezien de groei van onze partner, uniek in zijn concept, zijn wij op zoek een sterke, dynamische en sportieve Store Manager voor de regio Meise. * Vormt de District Manager jouw aanspreekpunt.

Internal Account Manager Customer Programs

Telenet Bvba
 • Mechelen
Je bent verantwoordelijk voor het Internal Account Management binnen je migratie portefeuille

Junior Account Manager

HeadCount
 • Hoeilaart
HeadCount * Hoeilaart * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Voor onze klant, dé digitale job board in de Belgische ICT-markt, zoeken wij een interne sales professional om een enthousiaste en creatieve team te ...

Partner Account Manager - Energy

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Sterke commerciële ervaring als Account Manager , Business Developer of in sales in het algemeen? * Opstellen en opvolgen van accountplannen in lijn met de strategische doelstellingen
 • 1-10 Van 61
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.