Account Manager Food lonen in Aalst

Als Account Manager Food mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Account Manager Food ligt tussen 37.200 € en 53.900 €. Voor een job als Account Manager Food zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 87 vacatures terugvinden voor het beroep van Account Manager Food in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.000
37.200
Gemiddelde
53.900

Vacatures in Account Manager Food in Aalst

Key Account Manager

FrieslandCampina Belgium
 • Destelbergen
Bij FrieslandCampina Consumer Dairy Belux, zijn we op zoek naar een gedreven Key Account Manager om het Sales team te versterken.

(Junior) Product Manager food

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
In deze rol fungeer je enerzijds als Product Manager met focus op enkele Europese landen en anderzijds als Accountmanager voor key spelers in de Benelux markt.

Business Development Manager

Pass HR Services
 • België
Momenteel zijn zij op zoek een tweetalige Business Development Manager België. * U onderhandelt en bespreekt raamcontracten en voorwaarden met grote accounts en leveranciers.

Doc & Train Admin

Pfizer SA
 • Puurs
Het betreft hier al de administratieve taken met betrekking tot het beheer en up-to-date houden van documenten, training gegevens en respectievelijke records alsook het beheer van rechten en user ...

Service Administrator

TETRA PAK (International)
 • Groot-Bijgaarden
Tetra Pak is the world's leading food processing and packaging solution company, , we provide safe, innovative and environmentally sound products that each day meet the needs of hundreds of ...

AY boekhouder

Conessence
 • Gent
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en en financiële gegevens zoals Accounts Payable, Cash & Banks, Intercompany reconciliaties en loonverwerking.

Accountmanager Binnendienst

Swepro Sprl
 • Arnhem
Wij zijn opzoek gedreven accountmanagers, die geen uitdaging uit de weg gaan * Als accountmanager moet u beschikken over commerciële vaardigheden

Regional Account Manager

Stanley Security Belgium
 • Mechelen, Kempen, Limburg
Voor Stanley Security Belgium zijn we op zoek naar een Regional Account Manager voor elk van onderstaande regio's;

Account Manager

FrieslandCampina Belgium
 • Destelbergen
Bij FrieslandCampina Consumer Dairy Belux, zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager om het Out Of Home Sales team te versterken.

Account Manager

Rialto Recruitment nv
 • Oost-Vlaanderen
Om deze groei te kunnen waarmaken, zijn zij momenteel op zoek naar een gedreven Account Manager (m/v/x) voor Oost-Vlaanderen.
 • 1-10 Van 87
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.