Accountmanager B2B lonen in Charleroi

Als Accountmanager B2B mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Accountmanager B2B ligt tussen 40.300 € en 57.500 €. Voor een job als Accountmanager B2B zijn er heel wat jobaanbiedingen in Charleroi, Nijvel, Mont-Saint-Guibert. Op StepStone.be kan je momenteel 10 vacatures terugvinden voor het beroep van Accountmanager B2B in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.300
40.300
Gemiddelde
57.500

Vacatures in Accountmanager B2B in Charleroi

Quality Manager

Experis
  • Henegouwen
For a major client located in the Hainaut area specialised in the Energy & Automation sector, we are looking for a Quality Manager.

Digital Marketeer

Poujoulat
  • Nivelles
U koestert een grote passie voor online commerce, en dan vooral met betrekking tot B2B. U kunt projecten beheren, u beschikt over een brede webcultuur en u bent goed op de hoogte van het digitale ...

Branch Manager Careers

S&you
  • Mont-Saint-Guibert
Afin de renforcer ses équipes, Synergie recherche un.e Branch Manager pour la division Careers du Brabant Wallon. Le(la) Branch Manager assure une gestion stratégique et optimale de la division et veille à son développement.

Ingénieur Business Development Manager

Luminus Solutions
  • Hoegaarden, Bruxelles, Wallonie
Afin de renforcer ses équipes techniques et commerciales, Luminus Solutions recherche un Business Development Manager.

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
  • Belgium, North of France
Als Short-Term Rental Manager werk je vanuit ons verhuuragentschap gevestigd in het servicepunt van Izegem. o Beheer van de key account-klanten met als doel: toename van de klantenbinding en tevredenheid.

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
  • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. * Als Key Accountmanager voor CEO's 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan ...

Account Manager managed services

Sales Talents
  • Benelux
Ter versterking van hun team kijken we uit een ervaren Business Account Manager IT solutions om de Benelux verder uit te bouwen.

ACCOUNTMANAGER VERPAKKING

HAYS
  • België, Nederland
België, Nederland * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * * * Onderdeel van een internationale groep * Technisch adviserende sales * Regio België-Nederland - Jouw verantwoordelijkheden

Account Manager Agrochemicals (wereldspeler, internationaal, ingrediënten én eindproducten)

Dixon Sales & Marketing
  • Benelux
In deze rol fungeer je enerzijds als Product Manager met focus op enkele Europese landen en anderzijds als Accountmanager voor key spelers in de Benelux markt.

Concept Advisor Wallonia

Renson Ventilation
  • Wallonië
Vous possédez une expérience commerciale confirmée en B2B.
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.