Aankoopdirecteur lonen in Mechelen

Als Aankoopdirecteur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 69.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Aankoopdirecteur ligt tussen 58.700 € en 79.600 €. Voor een job als Aankoopdirecteur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Schaarbeek. Op StepStone.be kan je momenteel 16 vacatures terugvinden voor het beroep van Aankoopdirecteur in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
69.400
58.700
Gemiddelde
79.600

Vacatures in Aankoopdirecteur in Mechelen

Procurement Manager

Van Mossel Automotive Groep
 • Antwerpen
Als Procurement Manager krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de aankoop activiteiten van A-Z over de ganse Van Mossel Automotive België Groep.

Strategic Purchasing Manager

Dixon Supply Chain
 • West-Vlaanderen
Als Purchasing Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige aankoopproces binnen je eigen inkoopcategorie voor de verschillende sites en volgens het TCO principe rekening houdend met prijs, ...

Strategic Sourcing Manager

DELHAIZE
 • Sint-Jans-Molenbeek
Als Category Manager binnen de dienst Indirecte Aankoop (Not for Resale) ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het management van categorie strategieën.

Head of Sourcing (part of Procurement Leadership Team)

BAKKER & PARTNERS
 • Brussel
Minstens 10 jaar ervaring in senior strategische (aankoop/commerciële/verkoop) functies;

Supply Chain Manager - Directing all Logistics and Purchasing

Fuse Engineering
 • Brussel
Fuse Engineering * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - A world leading manufacturing company is currenluy loking for a Supply Chain Manager.

Directeur Aankoop

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Voor de CM-Groep zijn we op zoek naar een Directeur Aankoop (m/v/x) Voor meer informatie over de functie, Aankoop & Logistiek : ) of Rik Dessein (Algemeen Directeur Ondersteunende Diensten : ).

Project Manager Purchase

Febelco
 • Sint-Niklaas
Als Project Manager bij de grootste groothandelaar-verdeler van farmaceutische producten in België ben je verantwoordelijk voor het stock management van onze Purchase afdeling met ambitie.

Managing Director bij Asamco te Bornem

A&S Careers
 • Bornem
Momenteel zijn wij op zoek een (m/v) Managing Director. * Als Managing Director bent u verantwoordelijk voor de algemene aansturing en coördinatie van de organisatie. A&S Careers * Bornem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

PURCHASE MANAGER

HAYS
 • Waregem
In de job van Purchase Manager ben je verantwoordelijk voor de globale aankoopstrategie binnen de organisatie. Interesse in de job van Purchase Manager?

Group Director

Motmans & Partners
 • Herentals
In het kader van deze doelstelling zijn wij op zoek een unieke en strategisch ondernemende Group Director, een slimme durver met focus op groei en acquisitie.
 • 1-10 Van 16
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.