Transformatiearchitect/e lonen in België

Als Transformatiearchitect/e mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Transformatiearchitect/e ligt tussen 41.100 € en 58.500 €. Voor een job als Transformatiearchitect/e zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Transformatiearchitect/e in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.700
41.100
Gemiddelde
58.500

Vacatures in Transformatiearchitect/e

Solution Architect

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Architectuur speelt een cruciale rol om als organisatie te blijven innoveren in een wereld die onderhevig is aan een digitale transformatie.

Software architect

Experis
 • Mechelen
Voor onze klant, gevestigd in Mechelen, zoeken we een Software architect/Teamleader ▪ Je hebt het niveau van "software architect", die gefundeerde en toekomstgerichte

Business Architect

Eiger North NV
 • Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen
Als Business Architect maak je een ontwerp van systemen in bedrijven met als doel het bedrijf zo duurzaam en solide mogelijk te maken.

Business Architect

Brunel Belgium NV
 • Halle
Als business architect help je onze klant om hun strategie en requirements om te zetten een architectuur op het vlak van services, processen en informatie.

Functional Analyst

Eiger North NV
 • Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen
Wij zijn op zoek hongerige en dorstige Functional Analysten. Eiger North NV * Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen * Freelance * Deeltijds - Introductie

IT Solution Architect

Elia nv/sa
 • Brussel
Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor één of meerdere expertisedomeinen op het gebied van IT-architectuur. Als Solution Architect binnen het Architecture & Support Team zal je uiteenlopende taken vervullen.

Business en functioneel analist

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Ben jij de Business en functioneel analist die de provincie zoekt? Voor het Departement ICT – Dienst ICT Projecten en Oplossingen zijn we, binnen het team Projectmanagement, op zoek een Business en functioneel Analist.

ICT Transformation Manager for Digital Banking and Omnichannel

Argenta
 • Antwerpen
Als transformation manager geef je leiding, richting en inhoud binnen je eigen development value stream Omnichannels.

Junior Business Developer

Dixon Sales & Marketing
 • Antwerpen
Je bent een echte Business Developer. * Je werkt graag in teamverband en je geeft graag je input voor het uitstippelen van onze business development strategie * 3 jaar ervaring in business development/account management/sales

Project Technical Lead

Experis
 • Mechelen
For one of the biggest international IT company we are looking for a Project Technical Lead. * Minimum 5 years of experience as designer and lead of all technical aspects in projects with a total budget > 100K EUR.
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.