Testcoördinator lonen in België

Als Testcoördinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Testcoördinator ligt tussen 34.800 € en 42.900 €. Voor een job als Testcoördinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Testcoördinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.400
34.800
Gemiddelde
42.900

Vacatures in Testcoördinator

Test Coordinator

Smals
 • Bruxelles
Smals Test Coordinator Als Test Coordinator bepaal, leid en beheer je de teststrategie en -planning volgens de ISTQB-methodologie.

Test Coördinator

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Brussel
Voor ons team Change & Governance zijn we op zoek naar een Test Coordinator .

Bachelor IT met interesse in Software Testing

CTG - Computer Task Group
 • Brussel, Gent of Antwerpen
Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Automator, Test Coördinator en Test Specialist.

Test Automation Engineer

Smals
 • Brussel
Smals Test Automation Engineer Als Test Automation Engineer draag je bij aan het automatiseren en het efficiënter maken van testing. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Test Analyst

Smals
 • Brussel
Smals Test Analyst Als Test Analyst ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van testen met als doel kwalitatieve software af te leveren.

Test Analyst

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking en planning van de testscenario's binnen de verschillende fasen (Functionele tests, Regressietests, UAT …). * Je bereidt de testomgeving voor en voert de tests uit.

Bachelors en Masters met interesse in IT

CTG - Computer Task Group
 • Antwerpen, Brussel en Gent
CTG - Computer Task Group * Antwerpen, Brussel en Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - CTG België is op zoek enthousiaste en gedreven Young Potentials die in de IT-sector willen stappen, daarom organiseren we ...

Functional Analyst

Eiger North NV
 • Vlaanderen, Brussel
Eiger North NV * Vlaanderen, Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Binnen De Cronos Groep is Eiger North een technologie-onafhankelijk IT-digitaliseringbedrijf.

IT Traineeship

Argenta
 • Antwerpen
Het management traineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle IT-carrière! * Een omgeving die je aanstuurt om nieuwe en onverwachte interesses en competenties te ontdekken in een breed spectrum aan ...

ICT Service Desk Engineer

Vinçotte
 • Vilvoorde
Als Service Desk Engineer ben je het eerste aanspreekpunt binnen ICT voor alle gebruikers van Vinçotte voor het melden en oplossen van incidenten.
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.