Technisch vertegenwoordiger lonen in Sint-Niklaas

Als Technisch vertegenwoordiger mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch vertegenwoordiger ligt tussen 41.100 € en 58.700 €. Voor een job als Technisch vertegenwoordiger zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 503 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch vertegenwoordiger in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.500
41.100
Gemiddelde
58.700

Vacatures in Technisch vertegenwoordiger in Sint-Niklaas

Vertegenwoordiger ramen & deuren

Sales Talents
 • Mechelen,Sint-Niklaas,Rumst
Gezien de grote groei zijn zij op zoek naar een extra vertegenwoordiger voor de regio Mechelen/Sint-Niklaas-Gent met als vaste uitvalbasis Rumst (showroom). * Technische achtergrond of sterke affiniteit;

Zelfstandige Vertegenwoordiger in hoofd- of bijberoep

BVBA Vdsa Solutions
 • None
Voor iedere divisie onder VDSA Solutions zoeken wij Zelfstandige Vertegenwoordigers in Vlaanderen, zowel in hoofd- als bijberoep. * Na een interne commerciële én technische opleiding ben jij meester in jouw vakgebied.

Vertegenwoordiger ramen & deuren

Sales Talents
 • Antwerpen Noord
Gezien de grote groei zijn zij op zoek naar een extra vertegenwoordiger voor regio Noord Antwerpen met als vaste uitvalbasis Rumst. * Technische achtergrond of sterke affiniteit;

TECHNISCHE BOUWKUNDIGE ACCOUNT MANAGER (HIGH-END PRODUCT)

HAYS
 • Antwerpen
De juiste kandidaat heeft een uitgesproken technische affiniteit, een bachelor denkniveau en ervaring in concept- en projectverkoop.

Technisch Account Manager (Security Solutions)

Sales Talents
 • Vlaanderen
Sales Talents kijkt uit een ervaren Technisch Account Manager voor één van onze partners. * Technisch-commerciële ervaring achter de rug, bij voorkeur in de sector.

Technische support/expert

HeadCount
 • Puurs
Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen de Smeg groep, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van 'Made in Italy'.

Key Account Manager

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Het uitbouwen van de nodige technisch inhoudelijke kennis rond certificatie schrikt je niet af en sterkt je in de commerciële relatie met je klanten.

Account manager

ACURITY
 • West-Vlaanderen
We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn sterk in meedenken en het technisch adviseren van onze klanten. Technische vragen van klanten houden je scherp om steeds verder te leren.

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER VOEDINGSINDUSTRIE

HAYS
 • Evergem
Technische affiniteit met voedingsindustrie - Jij biedt als sales een toegevoegde waarde aan door mee te denken met jouw klant en houdt rekening met het totaalplaatje: kostprijs grondstoffen, afname, productie, transport, ...

Account Manager Electro

Dixon Sales & Marketing
 • Oost-Vlaanderen
Heb je de nodige technische affiniteit om een technisch commercieel gesprek over videofonie of domotica aan te gaan? * Commerciële en technische ondersteuning bieden doorheen het volledige project, dit in
 • 1-10 Van 503
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.