Technisch vertegenwoordiger lonen in Leuven

Als Technisch vertegenwoordiger mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch vertegenwoordiger ligt tussen 40.800 € en 58.800 €. Voor een job als Technisch vertegenwoordiger zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 390 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch vertegenwoordiger in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.500
40.800
Gemiddelde
58.800

Vacatures in Technisch vertegenwoordiger in Leuven

Technisch-commercieel vertegenwoordiger - Technische producten

Belgian Sanitary Company (BSC)
 • Brussel
Voor onze technische producten (leidingswerk & toebehoren in sanitair & HVAC), zijn wij op zoek een technisch-commercieel vertegenwoordiger.

Vertegenwoordiger interieur

 • Oost-vlaanderen, Vlaams- & Waals-brabant, Henegouwen, Namen
Als vertegenwoordiger beschik je over volgend uitdagend takenpakket * Je bent in staat om de technische meerwaarde van onze producten te verkopen.

Technisch account manager Bouwspecialiteiten

Sales Talents
 • Vlaanderen, Brussel
Je bent gepassioneerd door de (technische) bouwwereld en heb een sterke affiniteit met bouwmaterialen; * Idealiter beschik je reeds over enkele jaren saleservaring in een technische omgeving;

Vertegenwoordiger ramen & deuren

Sales Talents
 • Mechelen, Sint-Niklaas, Rumst
Gezien de grote groei zijn zij op zoek naar een extra vertegenwoordiger voor de regio Mechelen/Sint-Niklaas-Gent met als vaste uitvalbasis Rumst (showroom). * Technische achtergrond of sterke affiniteit;

Junior Account Manager technische verbruiksgoederen

Sales Talents
 • Vlaams-Brabant en Limburg
Je hebt een eerste ervaring (B2B sales) in een technische omgeving; * Sterke schoolverlaters met een technisch diploma komen ook in aanmerking;

Account Manager

COUST acoustics
 • Vlaams-brabant, Waals-brabant, Limburg, Luik, Namen
Je bent in staat om de technische meerwaarde van onze producten te verkopen. Ben jij in staat om jouw commerciële voelsprieten, je technisch inzicht en gevoel voor interieur slim met elkaar te combineren?

Account Manager Industrie

Sales Talents
 • België
Voor hun divisie HVAC industriële toepassingen kijken we uit een Sales Talent ( M/V/X) met de nodige technische bagage en dit voor België.

Technical Account Manager

Sales Talents
 • Brussel
Technische affiniteit;

Account Manager, Technical Talents | Vlaams-Brabant en Brussel

House of Talents
 • Jette
Als accountmanager voor Technical Talents trek je nieuwe klanten aan, definieer je technische projecten en werf je nieuwe medewerkers aan.

Account Manager

QIS JOBS
 • Vilvoorde
Kan je je inleven in technische producten en uitgroeien tot een gewaardeerd adviseur voor je klanten.
 • 1-10 Van 390
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.