Technisch vertegenwoordiger lonen in Kortrijk

Als Technisch vertegenwoordiger mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch vertegenwoordiger ligt tussen 36.800 € en 53.500 €. Voor een job als Technisch vertegenwoordiger zijn er heel wat jobaanbiedingen in Kortrijk, Roeselare, Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 190 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch vertegenwoordiger in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.800
36.800
Gemiddelde
53.500

Vacatures in Technisch vertegenwoordiger in Kortrijk

Sales industriebouw

LGA Engineering
 • Waregem
Voor een grote speler binnen industriebouw, regio Waregem, gaan wij op zoek een technisch commercieel vertegenwoordiger.

Vertegenwoordiger interieur

 • Oost-vlaanderen, Vlaams- & Waals-brabant, Henegouwen, Namen
Als vertegenwoordiger beschik je over volgend uitdagend takenpakket * Je bent in staat om de technische meerwaarde van onze producten te verkopen.

Technisch Product Specialist

Nestor Company
 • Deinze
Verlenen van technische assistentie aan onze vertegenwoordigers en installateurs, van tijd tot tijd ook assistentie op de werf. o alsook technische productopvolging en maken van prijslijsten

TECHNISCH AANKOPER

HAYS
 • Kortrijk
* * Master in technische richting met aankoopervaring - Voor onze klant, de marktleider binnen het ontwikkelen, bouwen & installeren van hoogtechnologische machines, zoekt Hays Purchasing & Logistics een technisch aankoper.

Technisch commercieel bediende

TALENT ANGELS
 • Kortrijk
Als technisch commercieel bediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten om hen verder te helpen op vlak van vragen over materialen en bestellingen.

Technisch audiovisueel expert

TechWorks
 • Tielt
2021 wordt hét schakeljaar voor TechWorks, en daarom zoeken wij een technisch expert om samen met ons de volgende stappen te realiseren. * Telefonische ondersteuning bieden bij technische vragen

Vertegenwoordiger vliegenier - regio West - en Oost-Vlaanderen

Daoust
 • Roeselare
Daoust * Roeselare * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust!

Technisch Commercieel Adviseur - REGIO ROESELARE | VAST CONTRACT

Manpower
 • Roeselare
Door uitbreiding gaan ze vandaag op zoek een Technisch commercieel adviseur voor de regio Roeselare. Als Technisch Commercieel Adviseur ben je het aanspreek punt van de klanten in de regio Roeselare.

Aankoper technische goederen

LGA Engineering
 • Roeselare
LGA Engineering is een rekruteringsbureau gespecialiseerd in technische en Supply Chain-profielen. Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een aankoper met technische kennis.

Technisch Operator

WIENERBERGER NV
 • Kortemark
Je hebt een eerste technische ervaring achter de rug
 • 1-10 Van 190
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.