Technisch deskundige lonen in Mechelen

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 42.800 € en 60.600 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 584 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.900
42.800
Gemiddelde
60.600

Vacatures in Technisch deskundige in Mechelen

Technisch deskundige voor chemie labo

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
De Analytische, Milieu en Geo-Chemie (AMGC) onderzoeksgroep is op zoek naar een technisch deskundige om verschillende bio-archeologische en geo-chemische projecten te ondersteunen.

Technisch After Sales Specialist

Sales Talents
 • Kontich
Kan je terugblikken op een succesvolle commerciële ervaring en beschik je over voldoende technische bagage (oa kennis elektromechanica)?

Technische support/expert

HeadCount
 • Puurs
Technische ondersteuning: Oplossen van technische mails en tickets via ons intern CRM-systeem. * Quality control: Doen we de dingen nog steeds zoals je van een bedrijf als Smeg mag verwachten op technisch gebied?

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.

Planning coordinator for technical services

Artemys
 • Bruxelles
Artemys - for technical services * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Able organize and plan the activity of electro-mechanical technicians - Location: Brussels - Job Content

Technische helpdesk specialist

Medispring Cvba
 • Bruxelles
Medispring werft aan Technische helpdesk specialist - Het is jouw taak om bij het gebruik van hun medische software, of zelfs om problemen te melden aan ons technisch team om ze samen op te lossen.

Ontwerptechnicus Onderstations

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je begeleidt de projecten rond de vernieuwing en uitbreiding van de onderstations-uitrustingen en -systemen als technisch deskundige van de cel.

Medewerker Klantenservice en Administratie

Etanco Benelux
 • Wommelgem
Een actieve interesse hebben en affiniteit met (bouw)technische producten. Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in een technisch-commerciële functie;

Interne verkoopsingenieur | Inside Sales Engineer (Zaventem)

Xylem Water Solutions Belgium BVBA
 • Zaventem
Heb jij je eerste technische commerciële werkervaring opgedaan en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Account Manager Commercial Building Services (België)

Xylem Water Solutions Belgium BVBA
 • Zaventem
Krijg jij energie van het zoeken en binden van klanten, weet jij behoeften van (potentiele) klanten te herkennen en kun je die omzetten in de juiste (technische) oplossingen en adviezen?
 • 1-10 Van 584
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.